Baby Bandana met naam

Halsdoekje voor baby, onmisbaar als de tandjes daar zijn! Maak er een leuk en persoonlijk cadeautje van, door een naam of tekst en eventueel figuurtje toe te voegen.
Artikelnummer:
3217401
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
€17,75
Incl. btw

Bandana voor baby's

Elk schattig baby'tje maakt een moeilijke tijd door als de tandjes daar zijn... Mama en papa kunnen niet veel meer doen dan troost bieden als hun kleintje pijn heeft. Vaak gaat het krijgen van tandjes gepaard met veel speekselverlies van de baby. Om je lieverdje toch stijlvol voor de dag te doen komen, kan je een baby bandana gebruiken in plaats van een slab.

Persoonlijk babycadeau

Ben je meter of peter geworden? Mischien voor de eerste keer oma of opa? Of zijn de kersverse ouders je beste vrienden? Op zoek naar een leuk  en bruikbaar cadeau! Een baby bandana is dan een goed idee. Kies uit 4 verschillende kleuren en maak er je persoonlijke en unieke geboortecadeau van. In onze online editor kan je de naam van het kindje of een tekst toevoegen. Een figuurtje geeft daarenboven een schattig of speels effect. Een origineel en heel bruikbaar cadeau! 

Kenmerken

De baby bandana is beschikbaar in 4 kleuren. Elke baby bandana heeft een gekleurde zijde en een witte zijde met gekleurde rand.
Gemaakt uit 100% katoen, 2 lagen voor extra stevigheid en absorptie.
Verstelbare stuiting met drukknopen.
Wasbaar op 40°.