Baby fotolijst Silver

Een leuke verzilverde fotolijst voor je mooiste baby foto's. De foto kader is in de vorm van een beertje. Uw foto en eventueel een naam of andere tekst wordt op fotopapier geprint, mooi uitgesneden, en in fotolijst geplaatst.
Artikelnummer:
1006801
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€24,95
Incl. btw

Fotolijst als cadeau

Wil je als kersverse ouders een leuk cadeautje voor oma, of voor de doopmeter, dan is dit fotolijstje met je eerste babyfoto’s een origineel idee. Of maak de mama blij met een mooie foto in dit originele fotolijstje.

Heb je nog geen foto's, dan kan je toch een mooie fotolijst maken met alleen de naam, en een inspirerende tekst. Kies zeker ook een bijpassende illustratie en een mooie achtergrond.

Unieke hoogwaardige fotolijst.

Het fotolijstje is in de vorm van een zittend beertje met een kroontje. De oogjes zijn heldere glas kristalletjes, en in de kroon zijn gekleurde glas kristallen verwerkt. In glanzend metaal vernikkeld, met een buitenzijde afwisselend glad en in reliëf. Een persoonlijk en decoratief cadeau.

Gepersonaliseerde foto in baby fotokader

In deze unieke zilveren fotolijst plaatsen we de foto zoals je die in de online editor zelf samenstelt. Je kan één van je eerst mooie babyfoto's opladen en er dan een naam, misschien een datum of een andere persoonlijke tekst aan toevoegen. De foto is gedrukt op glanzend fotopapier, is uitneembaar en kan je later vervangen door een andere als je dat wenst. De fotokader kan je dus steeds opnieuw gebruiken.

  • hoogte van 14,3 cm
  • foto 7 x 7 cm
  • verzilverd,gelakt
  • vilten steuntje
Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »