Bureau Standaard Time met tekst

Een kunststof pennenhouder met tekst voor op je bureau. Met digitale klok met datumaanduiding, ingebouwde thermometer en timer.
Artikelnummer:
4010401
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€15,95
Incl. btw

Pennenhouder met tekst

Ben jij ook altijd je pennen kwijt? Reden genoeg om een pennenhouder op je bureau te zetten. Pennen allemaal bij elkaar, schaartje, liniaaltje of puntenslijper nooit meer kwijt. Order en netheid op je bureau. Onze originele pennenhouder heeft echter meerdere functie. Zo geeft ze dagdagelijkse informatie weer. De pennenhouder is voorzien van een digitale klok met datumaanduiding van dag, maand en weekdag op een grote duidelijke display. Heeft een ingebouwde thermometer met digitale aflezing in graden Celsius of Fahrenheit. Bezit een alarm- en snoozefunctie en een timer. De pennenhouder is volledig gemaakt van kunststof. De afmetingen van de pennenhouder zijn 12 x 10,6 x 5,5 cm.

Ga aan de slag en personaliseer zelf je eigen pennenhouder

Neem een kijkje in onze editor. Heel gemakkelijk in gebruik! Voeg maximaal twee lijntjes tekst toe. Geef een persoonlijke boodschap of tekst door of een naam met datum. Alles is mogelijk. Je maakt zelf een eigen ontwerp van de personalisatie. Onder de bedieningsknopjes wordt jouw eigen tekst onuitwisbaar gegraveerd in de kunststof houder. We gebruiken een verfijnde lasertechniek die de gravure nauwkeurig zal afwerken. Jouw tekst is onuitwisbaar. 

Gratis geschenkverpakking

Een praktisch geschenkje voor jezelf mag best. Een pennenhouder is leuk voor op je eigen bureau. Geen rommeltje meer van losliggende pennen en ander klein bureaumateriaal.

Of maak er een cadeautje van voor je man of kinderen. We bieden gratis een leuke transparante geschenkverpakking aan. Een blokbodemzakje van cellofaan, met een leuke fleurige strik met lint.

Nog even een tip? Om het cadeau helemaal compleet te maken, kan je natuurlijk ook nog een gepersonaliseerde pen in de houder meegeven. Nog vragen? Neem contact op met een van onze medewerkers. 

Bestel jouw eigen gepersonaliseerde pennenhouder met tekst en ruim jouw bureau op (of van iemand anders).

5/5

Annelies F. Geplaatst op 28 April 2019 at 10:11

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

3/5

kelly h. Geplaatst op 16 Maart 2018 at 13:03

Dacht dat het iets groter was en steviger

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »