Champagne & Wijn

Champagne en wijn

Een champagne- of wijncadeau kan bij vele gelegenheden gegeven worden. Het is een fijn cadeau voor elke liefhebber van een glaasje. Het wordt pas een écht leuk cadeau als de glazen gepersonaliseerd zijn met uw eigen naam. Bij Brianto zijn er tal van mogelijkheden in elke prijsklasse.

Groot assortiment wijn- en champagnecadeaus

Een gepersonaliseerd houten kistje met naam, tekst of figuurtje? Bij Brianto graveren we het schuifdeksel van het kistje met elke boodschap die u wenst. U kan ervoor kiezen om bij het kistje reeds een fles champagne, cava of wijn te bestellen. Het kistje vullen we op met gekleurd opvulmateriaal vooraleer we de fles erin leggen.

Onze originele champagne-, cava- en wijn cadeau sets zullen de liefhebbers aangenaam verrassen. Dit luxueuze cadeau bestaat uit een chique zwarte geschenkdoos, met daarin een fles en 2 gegraveerde glazen.

U kan natuurlijk ook kiezen voor een set glazen in een mooie geschenkdoos, een decanter om uw wijn te serveren, een wijnkist met alle toebehoren voor de sommelier, of een mooie koeler om uw dranken fris te kunnen serveren. Ons aanbod aan champagneflûtes en wijnglazen is zeer uitgebreid!

Het is zelfs mogelijk om een etiket met naam en foto te ontwerpen voor op kleine flesjes wijn of cava.

Een populair cadeau voor elke gelegenheid: verjaardag, huwelijk of samenwonen, jubileum, feestelijke opening, Kerst- of Nieuwjaarsgeschenk,...

Online editor

U kunt uw bestelling online plaatsen en eveneens de ontwerpen in de editor van Brianto maken. Zijn er twijfels bij het ontwerp, dan helpen wij u uiteraard graag verder. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met advies. Voor een perfecte lay-out zorgen onze designers

Zo wordt uw wijn- of champagne cadeau origineel, uniek en persoonlijk. De levering gebeurt snel en vlot.  

Champagne & Wijn
Lees meer