Foto Kader & Standaard

Incl. btw

Fotokader- en standaard

Bent u op zoek naar een manier om uw favoriete foto een blijvende plaats te geven en de herinneringen nooit meer te vergeten? Het is altijd leuk om na een feest of een vakantie met uw vrienden of familie herinneringen op te halen, of uw gasten te verrassen met een cadeau. Hoe kan u dit beter doen dan met een gepersonaliseerd foto cadeau? Bij Brianto vindt u tal van leuke ideeën die u hierbij helpen. Bij elk cadeau wordt een aangepaste cadeauverpakking meegeleverd. 

U vindt zowel de fotokaders om te graveren waarin u zelf uw mooiste foto kan plaatsen, als de bedrukte fotokaders. De bedrukking gebeurt in full colour en is zeer kleurvast. Kies een fotokader - of standaard met een bestaand design om maak je eigen creatie, het kan allemaal! 

Een spiegel met zwart-wit gegraveerde foto of een groot muurpaneel is ook een mooi en steeds zichtbaar aandenken aan vele gelegenheden. Net zoals de leisteen met foto opdruk, een zeer populair geschenk bij een doopsel of een communie. Een blijvende herinnering aan een prachtige dag!

Maak je eigen ontwerp online

Kies uw favoriete foto, zoek een product uit op onze website en maak uw eigen ontwerp in onze online editor. Zijn er twijfels bij het ontwerp, dan helpen wij u uiteraard graag verder. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met advies. Voor een perfecte lay-out van wu fotokader zorgen onze designers.

Foto Kader & Standaard
Lees meer