Vazen met naam of tekst

Het is niet altijd gemakkelijk om een origineel en persoonlijk cadeau te zoeken. Een bos bloemen is dan ook één van de populairste cadeautjes om mee te nemen. Kies op de website van Brianto een mooie vaas en laat er door ons een persoonlijk boodschap, toepasselijk figuurtjenaam en tekst op graveren.

Een uniek en luxueus cadeau voor verschillende gelegenheden is de schitterende kristallen vaas. Uw tekst met eventueel een leuke of romantische illustratie wordt met lasergravering onuitwisbaar op het Italiaans kristalglas aangebracht.

In de ronde vaas in klassieke vorm past elk boeket bloemen. Gegraveerd met eigen tekst of foto geeft het een prachtig effect.

Brianto kan elke vaas individueel personaliseren zodat vrienden, familie of gasten een presentje hebben met hun eigen naam. Zijn er twijfels bij het ontwerp, dan helpen wij u uiteraard graag verder. Voor een perfecte lay-out zorgen wij. Een origineel, persoonlijk en blijvend cadeau

Vazen met naam of tekst
Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »