Gepersonaliseerde bedankjes

Incl. btw

Bedankjes voor elke gelegenheid

Er zijn heel wat gelegenheden waarvoor u graag uw gasten verrast met een leuk bedankje. Bij Brianto vindt u heel wat originele bedankjes. Verras uw vrienden, familie en (zaken)relaties.

Kies leuke bedankgeschenkjes uit voor communie, huwelijk, geboorte of bedankjes voor de juf en meester op het einde van het schooljaar.

Grote en kleine bedankjes

Ter gelegenheid van een huwelijk is het zeer origineel om uw gasten, ouders of getuigen te bedanken met een cadeau gepersonaliseerd met een foto of persoonlijke boodschap. Dit geschenk zal een mooie blijvende herinnering zijn. Een fles wijn in een mooie gegravreerde houten kist of een persoonlijke pen waarmee de getuige zijn handtekening zal zetten... De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bij een communie moeten de gasten op het einde van het feest meestal niet met lege handen naar huis. Een mooie communiefoto wordt zo veel origineler door hem te laten drukken op een doosje met oortjes of een sleutelhanger, de naam van communicant prijkt op een snoepdoosje of geurkaarsje in de vorm van een hartje,... Wat zullen de gasten versteld staan van zo'n origineel cadeau!

Ook voor bedrijven kunnen wij leuke bedankjes maken om de klanten mee te verwennen. Denk aan een sleutelhanger of pen, of zelfs een champagneglas met uw logo is mogelijk!

Zelf ontwerpen

Kies uit vele unieke en exclusieve luxueuze cadeaus, die binnen ieders budget vallen. U kunt uw bestelling online plaatsen en eveneens uw geschenk ontwerpen. De levering is snel en vlot en de personalisering is naar uw keuze: foto, figuur, tekst in de gewenste kleur. Zijn er twijfels bij het ontwerp, dan helpen wij u uiteraard graag verder. Voor een perfecte layout zorgen wij. Met de bedankjes van Brianto is elk feest geslaagd!

 
Gepersonaliseerde bedankjes
Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »