Naar School

Terug naar school!

1 september: voor sommigen een leuke dag, anderen zijn er iets minder blij mee... Elke leerkracht en elke leerling neemt een nieuwe start. Samen met Brianto, maken we er een fijne dag van! Ga naar school met uw gepersonaliseerde spulletjes met eigen naam of foto. Klasgenoten en collega's zullen versteld staan van deze mooie benodigheden om naar school te gaan!

Gepersonaliseerde schoolspulletjes

De allerkleinsten en de lagere schoolkinderen vinden het vast en zeker fijn om spulletjes mee naar school te nemen met hun eigen foto of naam op. Wat denk je van een brooddoos met een foto, een pennendoos met naam, een gepersonaliseerde turnzak, of fluovestje met eigen naam of leuk figuurtje… Allemaal praktisch maar ook een leuke verrassing op de eerste schooldag.

De oudere studenten maak je dan weer blij met een portemonnee met eigen ontwerp, een schrijfmap, een usb-stick met naam, een gsm hoesje of laptopcover… Om het schooljaar helemaal goed te beginnen, kan je naar school gaan met een balpen of een meetlat met je eigen naam erin gegraveerd. Super cool!

Online bestellen

U kunt uw bestelling online plaatsen en eveneens de ontwerpen in de foto-editor van Brianto maken. Er zijn tal van mogelijkheden en onze ontwerpers staan steeds klaar om u te helpen. De levering is snel en vlot en de personalisering is naar uw keuze: foto, naam, lettertype, kleur van opdruk,... Terug naar school, met Brianto wordt het een leuke dag!

Naar School
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »