Een gepersonaliseerd cadeau gaan samenwonen

Samenwonen

Een koppel dat gaat samenwonen zet een hele stap. Hierbij hoort vaak een houwewarming, om samen met het gelukkige koppel hun toekomst samen te vieren. Zo'n belangrijk moment in het leven verdient natuurlijk ook een leuk cadeau, een leuk aandenken aan deze dag om in hun nieuwe thuis een plaatsje te geven.

Cadeauideeën

Bij Brianto vindt u leuke, praktische en originele cadeaus: voor hem, voor haar of een gezellig cadeau voor in huis. 

Allereeste zijn er onze leuke en nuttige cadeaus en hebbedingetjes om je huis op te fleuren, zoals een kaars, een kussen, een romantische love-mok, een windlicht op een gegraveerde leisteen, placemats met grappige figuurtjes, een wandklok met mooiste foto… 

Maar Brianto heeft ook luxueuze geschenken. Duurzame cadeaus van hoogwaardige kwaliteit. Eén van de populairste cadeaus zijn de champagne- of wijn cadeausets waarbij u naast de fles ook nog een set gepersonaliseerde glazen cadeau geeft. Laat champagneglazen graveren met hun naam of uw persoonlijke boodschap. Of een kristallen vaas gepersonaliseerd voor deze speciale gelegenheid. Unieke verrassing!

Tal van onze geschenken kunnen indien u wenst in een cadeauverpakking afgeleverd worden voor de housewarming, maar ook voor Kerst- of Nieuwjaarsgelegenheden, jubileums of feestelijke openingen.

Online bestellen

U kunt uw bestelling online plaatsen en eveneens de ontwerpen in foto-editor van Brianto maken. Er zijn tal van mogelijkheden. De levering is snel en vlot en de personalisering is naar uw keuze: foto, naam, lettertype, kleur van opdruk,... Zijn er twijfels bij het ontwerp, dan helpen wij u uiteraard graag verder. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met advies. Voor een perfecte lay-out zorgen onze deginers.

Met al onze leuke producten in hun nieuwe huis, wordt samenwonen nog leuker!

Een gepersonaliseerd cadeau gaan samenwonen
Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »