Een Sinterklaas cadeau met naam

Incl. btw

Sinterklaas komt!

Elk kind telt af naar 6 december, de dag dat de lieve goede sint ons bezoekt! Vol spanning kruipen onze kindjes in bed en zingen mooie liedjes voor Sinterklaas en zijn knecht. Wat is er leuker dan een persoonlijk cadeautje met zijn of haar eigen naam? Wat een verrassing 's morgens als blijkt dat de sint voor ieder zijn eigen unieke cadeau heeft achtergelaten!

Sinterklaascadeautjes

Voor iedereen, jong of oud, kan u een uniek cadeau maken. Een zachte knuffel met gepersonaliseerd T-shirtje kan overal mee gaan slapen. De brooddoos is dan weer een praktisch geschenk voor op school, net zoals een geldbeugeltje of houten pennenset. Oma zal vol trots het dienblad met een fotocollage van de kleinkinderen gebruiken om het snoepgoed van het sinterklaasfeest op te dienen. Papa zal vol verbazing maar met veel plezier zijn bier in het gepersonaliseerde glas inschenken, zich afvragend hoe de Sint de sinterklaaswensen allemaal kan weten.

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd

Het is al zo'n drukke tijd. Gemakkelijk dus: u kunt uw bestelling online plaatsen en eveneens de ontwerpen in de foto-editor van Brianto maken. Er zijn tal van mogelijkheden.  De levering is snel en vlot en de personalisering is naar uw keuze: foto, tekst, figuurtje, kleur van opdruk, monogram design. U kunt het artikel ook individueel personaliseren zodat kinderen een cadeau hebben met hun eigen naam.

Zijn er twijfels bij het ontwerp, dan helpen wij u uiteraard graag verder. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met advies. Voor een perfecte lay-out zorgen onze designers.

Maak je kinderen dit jaar eens blij met een uiterst persoonlijk Sinterklaascadeau!

Een Sinterklaas cadeau met naam
Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »