• Lorem ipsum

Toosten op afstand | Online feesten

We kunnen nu even niet meer op bezoek gaan bij elkaar. Feestjes en party's moeten we uitstellen. Door thuiswerk kunnen ook onze vrijdag middag borrels niet meer. Lees meer

Toosten op afstand | Online feesten

Toosten op afstand

Feestjes en bijeenkomsten moeten we voorlopig nog wat uitstellen. Ook de afterwork drink gaat nu vaak niet meer door. Wil je toch de verjaardag van een vriend vieren? Of je tofste collega feliciteren met een succesvol project? Kon je niet naar de trouw komen van een goede vriendin en wil je toch dat moment nog samen vieren? Stuur ze dan een flesje bubbels of een fles lekkere wijn op, spreek online af en drink samen een glaasje vanop afstand.

Ideetjes voor een online borrel

Bij Brianto vind je verschillende geschenken die ideaal zijn voor deze gelegenheid. Onze Bubbels Cadeau Set is bijvoorbeeld een populair item. Deze set bevat een mooi glas en een klein flesje cava, perfect voor een online meeting met vrienden. Personaliseer nu ook het glas of etiket van het flesje met de namen van je vrienden en stuur iedereen een eigen gepersonaliseerd pakketje op. Je kan dit online bij ons bestellen en wij zorgen ervoor dat dit bij jouw vrienden of collega's geleverd wordt. 

Ga je normaalgezien elke maand een wijntje met vrienden drinken? Wij hebben ook een assortiment aan wijncadeaus, ideaal om de wijnliefhebber mee te verrassen. Zijn jouw vrienden meer bierliefhebbers? Laat dan een van onze bierglazen personaliseren met naam of leuke boodschap. Bij een volgende online meeting kan je dan toch weer samen een wijntje proeven of genieten van een biertje uit een eigen glas. 

In ons assortiment vind je ook een aantal luxueuze geschenksets met gegraveerde glazen. Laat dit opsturen naar het pasgetrouwde koppel om hun speciale dag mee te vieren.