Gepersonaliseerde bullet journal LEUCHTTRUM1917

Gepersonaliseerde bullet journal LEUCHTTURM1917, het bullet journal van hoge kwaliteit. Aan de buitenzijde gepersonaliseerd door ons. De binnenzijde laten we uiteraard over aan jouw eigen creativiteit.
Artikelnummer:
2105101
Levertijd:
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€31,50
Incl. btw

Gepersonaliseerde bullet journal

De LEUCHTTURM1917 bullet journal helpt je bij het organiseren van jouw dagelijks leven. Een analoog systeem in het digitale tijdperk. Het is je agenda, je to-do-list, kalender, planner en dagboek ineen. Verzamel alle losse rondslingerende lijstjes, je creatieve ideeën in een notitieboek. Wij zorgen dat de buitenkant wordt gepersonaliseerd, de binnenkant laten we helemaal over aan jou!

LEUCHTTURM1917

Het bullet journal LEUCHTTURM1917 is van een uiterst hoge kwaliteit, heeft een kunstlederen cover en genaaide pagina's, zodat het boek mooi openvalt. In totaal zijn er 249 genummerde pagina's, zodat je heel gemakkelijk een inhoudsopgave kunt maken. De laatste 8 pagina's zijn geperforeerd en uitneembaar en er zelfs een vel met zelfklevende etiketten bijgevoegd. Achterin de bullet journal vind je een opbergvakje. Het boekje sluit met een elastische sluitriem en er zijn drie leeslinten voorzien, zodat je snel je belangrijkste lijstjes kunt terugvinden. Het bullet journal is gedrukt op zuurvrij en inkproof papier van 80 gram, dit dikkere papier zorgt er voor dat er niets doordrukt naar de volgende pagina. Dit alles in een handzaam A5 formaat van 145 x 210 mm.

Het bullet journal notitieboek bevat een bullet journal gids, en een "Key" en een Tip pagina (Engelstalig), om je wegwijs te maken in het systeem. Voor meer  informatie: ga zeker ook  naar www.bulletjournal.com en bekijk hoe maak ik een bullet journal

Hierna zullen woorden als moodtracker en future log geen chinees meer voor je zijn! 

Gepersonaliseerde buitenkant

Via de groene balk kun je je de tekst invoeren die je wenst op de buitenzijde van je bullet journal. Wij voorzien de naam of tekst in enkel diepdruk, of afgewerkt met goud- of zilvereffecht op de diepgedrukte letters. Zo heb je in een handomdraai een unieke gepersonaliseerde bullet journal voor jezelf of om cadeau te geven!

5/5

Nancy S. Geplaatst op 16 Oktober 2018 at 20:08

Qualité impeccable, belle gravure.

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »