Geboortelepel Nijntje

Deze mooie geboortelepel van Nijntje kan gegraveerd worden met de geboortedatum en -tijd, en met de naam van het kindje. Een super origineel cadeau en een mooi aandenken aan de geboorte.
Artikelnummer:
4165501
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€28,55
Incl. btw

Gepersonaliseerde geboortelepel Nijntje

Ben je op zoek naar een super origneel geboortecadeautje dat zeker een heel leven bijgehouden gaat worden? Dan is deze geboortelepel van Nijntje vast hetgeen waar je naar op zoek bent! Nijntje vertedert al jaren de harten van de allerkleinsten en spreekt daarom meerdere generaties aan. Ook papa en mama zullen zeer blij zijn met deze gepersonaliseerde geboortelepel van Nijntje! Bovenaan de lepel zien we Nijntje die een bord vasthoudt. In dit bord wordt de geboortedatum gegraveerd. Daaronder zie je een klokje, de wijzers zullen zo gegraveerd worden dat het geboorte-uur perfect wordt weergegeven. Op de steel van de lepel is er ruimte voorzien om de naam van het kindje op te laten graveren. De lepel is 16 x 4 cm groot in glanzend RVS en kan dus eventueel in de vaatwasser.

Wist je trouwens dat de papa van Nijntje, Dick Bruna, volgens de Japanse en Chinese dierenriem geboren werd in het jaar van het Konijn?

Personaliseer je geboortelepel

Start met personaliseren en geef in dat scherm de juiste geboortegegevens in. Zorg dus dat je een geboortekaartje bij de hand hebt! Je kunt hier ook kiezen voor het lettertype dat jou het meeste aanspreekt. Na ontvangst van jouw ontwerp zullen onze designers een en ander controleren en omzetten naar een lay-out. Hiermee gaan onze specialisten aan de slag en zij zorgen ervoor dat alles netjes en met laserprecisie op de geboortelepel wordt gegraveerd.

De gegraveerde geboortelepel wordt geleverd in een mooi bijhorend geschenkdoosje van Nijntje in felle kleuren. De lepel ligt in een passende vorm, zodat deze bij het openen van het doosje mooi gepresenteerd wordt. 

Ontwerp en bestel vandaag je gepersonaliseerde geboortelepel Nijntje en wij zorgen ervoor dat je deze binnen vier werkdagen ontvangt

5/5

Tine W. Geplaatst op 17 Augustus 2018 at 20:46

Heel mooi! Super tevreden !

5/5

Els U. Geplaatst op 24 Juli 2018 at 16:20

Mooi gedaan! Snelle levering!

4/5

Gaelle T. Geplaatst op 14 Mei 2018 at 15:02

Très bien et bonne idée de cadeau original

5/5

Anne-Sophie J. Geplaatst op 10 Maart 2018 at 15:53

Superbe rendu, très belle inscription. Bien emballé.
Ce n’est pas une petite cuillère entre la cuillère à cafe et la cuillère à soupe.
Ça fait un cadeau utile et un souvenir pour un enfant.
Délai correct
Je recommande.

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »