Glazen Hart met tekst

Laat dit glazen hart met tekst graveren. Jouw eigen tekst! Het hartje op voet is van zeer helder geslepen glas. Een schitterend decoratief cadeau. Verpakt in een luxe doos en met gratis cadeauverpakking.
Artikelnummer:
4017503
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€32,90
Incl. btw

Glas graveren? Personaliseer een glazen hart met tekst

Een glazen hart is zeer geschikt als je op zoek bent naar een romantisch cadeau. Elke partner zal versteld staan bij het ontvangen van dit gepersonaliseerd en hartverwarmend cadeau. Oma’s en mama’s niet te vergeten natuurlijk. Het glazen hart is van helder geslepen glas, heeft facetranden en wordt geleverd in een luxe blauwe geschenkdoos. De afmetingen zijn 11 x 10 cm (gewicht: 510 gram).

Start met personaliseren

Personaliseer een glazenhart met tekst. Jouw tekst. De editor van Brianto is gemakkelijk om te gebruiken. Geef je eigen tekst of boodschap in en plaats er nog een leuk figuurtje bij. Initialen zijn ook mogelijk. Probeer het uit! Voor je het weet is je personalisatie klaar!

Afwerking                                                                        

Zodra alle gegevens in ons bezit zijn kijken onze designers alles nauwkeurig na en zorgen voor een perfecte lay-out. De gravure wordt zeer nauwgezet met de laser aangebracht en geeft een mooi diepte-effect. Onuitwisbaar. Om het glazen hart te beschermen tijdens transport is het verpakt in een luxe geschenkdoos. Om jouw geschenk tot in de puntjes af te werken krijg je er nog een transparante folie cadeauverpakking bij, samen met een glinsterende strik. De afwerking van je hartverwarmende cadeau is nu perfect en heeft een stijlvolle uitstraling. Laat vast een onvergetelijke indruk achter. Ontwerp zelf en wij graveren voor jou dit prachtige glazen hart met tekst en/of figuurtje.

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »