Huwelijkskaars met naam

Gepersonaliseerde jubileum-of huwelijkskaars met naam zoals jij deze zelf ontwerpt. Een ambachtelijke waskaars die jouw speciaal moment een uniek aandenken zal geven.
Artikelnummer:
4104206
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€26,60
Incl. btw

Huwelijkskaars met naam

Heb je een uitnodiging voor een huwelijk ontvangen? Vieren je ouders hun gouden bruiloft? Of wil je gewoon voor jullie zelf een uniek aandenken aan deze grote dag? De traditionele kaars die je zelf kunt moderniseren door je eigen ontwerp te laten aanbrengen. Ongetwijfeld een uniek en uiterst persoonlijk cadeau!

Ambachtelijke waskaarsen

De kaarsen die wij gebruiken om jouw personalisatie op aan te brengen zijn zorgvuldig door ons gekozen en worden op een ambchtelijke manier en met de hand gemaakt. Het is een grote vierkante kaars gemaakt van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en heeft afmetingen van 7 x 7 cm bij een hoogte van 20 cm. Nadat jouw tekst en/of afbeelding zijn aangebracht op de kaars krijgen deze nog een dompelbad. Op deze manier wordt de personalisatie beschermd door een extra waslaag en kunnen we garanderen dat de kaars zijn schoonheid zal behouden.

Jouw eigen ontwerp

Je kunt een tekst laten aanbrengen op de kaars en deze vergezeld laten gaan van een illustratie. Maar het is ook mogelijk om een eigen bestand te uploaden of zelfs een foto van Facebook of Instagram op de kaars te laten aanbrengen. Start met personaliseren via de groene balk en begin je ontwerp. Twijfel je? Neem dan even contact op met onze medewerkers, zij helpen je graag verder.

Omdat we de kaarsen geheel naar jouw wens kunnen personaliseren beperken we ons niet tot de huwelijkskaars met naam. Wij bieden bijvoorbeeld ook een geboorte- of communiekaars aan. Elke kaars kun je starten vanuit een blanco ontwerp, zodat je bijvoorbeeld een gepersonaliseerde rouwkaars kunt maken of een kaars compleet naar jouw eigen ontwerp.

Natuurlijk wordt er ook bij de huwelijkskaars met naam gratis geschenkverpakking meegestuurd.

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »