Kinderbestek Woezel en Pip met gravering van naam

Luxueus kinderbestek met naam van Woezel en Pip. Een groot en een klein lepeltje, een vork en een mes, met op alle vier de naam van het kindje gegraveerd.
Artikelnummer:
4164901
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€36,95
Incl. btw

Kinderbestek met naam

Het vierdelige kinderbestek van Woezel en Pip gegraveerd met de naam van het kindje. Ideaal als geboortegeschenk of cadeautje voor een kindje dat met bestek begint te eten. Op de uiteinden van het bestek staan de herkenbare figuurtjes: Woezel en Pip, Zonnetje en Buurpoes. Daaronder wordt de naam van het kindje onuitwisbaar gegraveerd. De set bestaat uit een eetlepel, een vork en een mes en een dessertlepel die samen in een mooie Woezel en Pip geschenkverpakking met velours inleg worden geleverd. Het bestek is 18 cm groot, het dessertlepeltje meet 13 cm en is gemaakt van glanzend RVS (het kan in de vaatwasser) en kan dus perfect gebruikt worden als eerste bestek.

Guusje Nederhorst

Een deel van de opbrengst van alle Woezel en Pip boeken en artikelen gaat naar de Guusje Nederhorst Foundation om te worden gebruikt voor kinderen die op wat voor manier dan ook hulpbehoevend zijn. Guusje Nederhorst is de geestelijk moeder van Woezel en Pip, maar helaas heeft zij het succes van hun verhalen niet meer mogen meemaken. Zij overleed een jaar voor het eerste boekje uitkwam.

Personaliseer jouw Woezel en Pip kinderbestek

In de online editor, die je vindt via de groene balk 'start met personaliseren' kun je de naam van het kindje voor wie het Woezel en Pip bestek is bedoeld ingeven in het lettertype van jouw keuze. Door de grootte van het bestek ben je hier beperkt tot maximaal 15 tekens, vast genoeg om een volledige voornaam in kwijt te kunnen. Moest je problemen ondervinden of hulp nodig hebben bij het ontwerpen, dan kun je altijd contact opnemen met onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!
 
Het Woezel en Pip kinderbestek met naam zal binnen vier werkdagen bij je worden bezorgd.

5/5

Anna v. Geplaatst op 18 Maart 2019 at 15:54

The set is beautiful and service super friendly and outstanding! I wrote in my previous review that unfortunately name on one spoon was misplace, I received phone call and had they have arranged a new set which was perfectly made and free of charge. TOP customer service! Thank you Brianto!

5/5

Éric B. Geplaatst op 1 September 2018 at 11:35

Aucune description n'a u00e9tu00e9 donnu00e9e.

4/5

Jade M. Geplaatst op 4 Juni 2018 at 14:20

Bij het maken van de namen kan je deze niet verschuiven waardoor ik een kleiner lettertype moest nemen omdat er een L en een y in de naam zat. (Een hoge en een lage letter)
Wel super mooi bestek en zeer tevreden over de kwaliteit en de levering.

5/5

Evy W. Geplaatst op 2 April 2018 at 01:09

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

4/5

Joel Van Dam Geplaatst op 2 December 2014 at 17:02

Een supersnelle levering van het gepersonaliseerde kinderbestek. Dank daarvoor Joel

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »