Kinderlepel vliegtuigje met naam

Een verzilverde lepel, gepersonaliseerd met naam, in de vorm van een vliegtuigje. Een super origineel geboortegeschenk!
Artikelnummer:
4165701
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€19,70
Incl. btw

Kinderlepel met naam 

Mondje open voor het vliegtuigje! Hoe herkenbaar is dit zinnetje voor jonge ouders en ook voor de grootouders? Hoe leuk is het om nu echt een vliegtuiglepel cadeau te kunnen geven!! Hoewel dit een verzilverd lepeltje is, en dus niet echt geschikt zal zijn om een kindje eten te geven, is het een heel origineel geschenk om bij een geboorte of doop cadeau te doen. En zal er vast een speciaal plaatsje in huis worden gevonden om dit vliegtuigje te laten landen! Een mooie blijvende herinnering aan een hele speciale gebeurtenis.

Start met personaliseren

Via de groene balk kom je in onze online editor. Hier kun je een lettertype kiezen dat jou het meeste aanspreekt en een tekst ingeven van max 20 karakters. Het vliegtuigje heeft een totale lente van 17 cm en de vleugels hebben een breedte van 7,5 cm. De kinderlepel met naam is verzilverd en daarom niet geschik voor de vaatwasser. Als wij je bestelling hebben ontvangen, gaan onze designers met je ontwerp aan de slag om een lay-out te maken waarmee onze specialisten een gravure met een lasergraveermachine zullen maken. En dan is het stilaan tijd om het vliegtuigje te laten opstijgen.

Gratis geschenkverpakking bij elke bestelling!

Het vliegtuigje komt in een origineel geschenkdoosje. Wij voegen daar nog een transparante folie en een strik met lint aan toe. De folie en de strik tref je separaat in het pakket aan, om beschadiging te voorkomen. Zo kun je zelf de lepel ook nog even bewonderen, alvorens je deze inpakt om cadeau te geven. Wij zorgen ervoor dat vliegtuigje binnen de vier werkdagen zal landen op het adres van jouw keuze.

Zoek je een origineel cadeau als meter of peter? Kies dan voor een verzilverde kinderlepel met naam!

5/5

Katrijn M. Geplaatst op 5 Maart 2018 at 14:44

Origineel, kwalitatief, met zorg gemaakt. Dank.

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »