Kop en Schotel met foto en/of tekst

Een kop en schotel bedrukt met een foto en eventueel aan de andere zijde nog een mooie tekst. Persoonlijk en zeker uniek!
Artikelnummer:
1011001
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€14,85
Incl. btw

Kop en schotel met jouw foto

Een kop en schotel is niet alleen voor de feestelijke gelegenheden, maar kan ook gerust dagelijks gebruikt worden. Het is maar net waar je voorkeur ligt. De één drinkt zijn dagelijke koffie liever uit een mok (die wij ook in verschillende uitvoeringen voor je kunnen bedrukken), de ander geeft de voorkeur aan een kop en schotel. En dit is je kans om een witte kop en schotel om te toveren in een mooi gepersonaliseerd exemplaar. Je kunt er een foto op laten drukken en het daarbij laten, maar je kunt ook aan de andere kant een tekst laten drukken. Een leuk persoonlijkk cadeau voor bijvoorbeeld die collega die leeft op koffie  met daarbij misschien een grappige tekst. Maar ook gewoon thuis, papa of mama zal je hiermee zeker ook kunnen verblijden!

Bedrukking volgens jouw ontwerp

Wij drukken standaard de foto op de drinkzijde van het kopje (het oortje naar rechts) en de eventuele tekst op de andere kant. Indien je dit anders wenst, kun je dit aangeven in je ontwerp. De bedrukking zal bij een foto een zeer mooi glanseffect geven en natuurlijk is alles ook vaatwasbestendig. Je begint je ontwerp door op de groene balk te klikken en zo kom je in de online editor. Daar wijst alles zichzelf. Moest je er toch niet uitraken, of je hebt speciale wensen dan kun je altijd contact opnemen met onze medewerkers.

Gratis geschenkverpakkig

Zoals bij elke bestelling ontvang je ook hierbij gratis geschenkverpakking. Wij vinden het echter ook heel belangrijk dat je geschenk in perfecte staat bij je aankomt. Daarom laten we het inpakken aan jou zelf over. Zo heb je ook de mogelijkheid om eventueel nog iets toe voegen aan je persoonlijk geschenk. Wij zorgen ervoor dat je de kop en schotel binnen vier werkdagen zal ontvangen.

5/5

Özlem B. Geplaatst op 7 Augustus 2018 at 13:09

Geweldig!!
Bedankt nogmaals!!

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »