Kristallen vaas Parix met gravering

Deze vaas in Bohemia kristal heeft de perfecte combinatie van klassiek en modern design. Elegantie en kwaliteit gaan hier samen. Met gravering van jouw tekst, naam of persoonlijke boodschap creëer je een uniek en vooral luxueus cadeau.
Artikelnummer:
1058901
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€76,50
Incl. btw

Vaas met gravering

Ben je op zoek naar een kristallen vaas, compleet met gravering? Deze kristallen vaas wordt geproduceerd in de regio Bohemen, een gebied in Tsjechië. De traditie van het glasblazen gaat vele eeuwen terug, en het kristal van de regio wordt vooral erkend om zijn hoge kwaliteit en zuiverheid. Door de briljanten helderheid van de kristallen vaas komt de gravering tot zijn recht tot in het kleinste detail. Een uiterst uniek en luxe persoonlijk cadeau, waarin een met zorg uitgezocht boeket bloemen volledig tot zijn recht zal komen. Ideaal om cadeau te geven aan jubilarissen of aan collega's die zich met hart en ziel hebben ingezet en van een verdiend pensioen mogen gaan genieten. 

Vaas Parix

Onze kristallen vaas met gravering heeft een hoogte van 33 cm op het hoogste en 27 cm op het laagste punt. Het verschil in hoogte bovenin de vaas zorgt ervoor dat een boeket mooi kan uitwaaieren in de vaas. Aan de onderzijde heeft deze vaas een diameter van 7 cm, aan de bovenzijde meet deze 18 x 9 cm. De vaas is zeer robuust en heeft een gewicht van 3 kg. 

Personaliseren

In onze online editor kun je drie lijnen tekst plaatsen in het lettertype naar jouw keuze, met eventueel nog een illustratie die past bij deze tekst. Met deze combinatie heb je een eindeloze waaier met mogelijkheden om de juiste gravure samen te stellen. Bij je bestelling ontvang je een gratis geschenkverpakking, die je aantreft in je pakket. Wij zullen jouw kristallen vaas met de nodige zorg inpakken, zodat deze goed beschermd is tegen breuk tijdens de verzending naar jouw adres. Je mag het pakket binnen enkele werkdagen na bestelling ontvangen.

Een unieke kristallen vaas met gravering, een gepersonaliseerd luxe cadeau!

5/5

Marc T. Geplaatst op 16 September 2018 at 19:12

Facile, rapide, efficace. Que dire de plus ?

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »