Oortjes in doosje met foto

In-ear oortjes in een doosje. Het doosje wordt gepersonaliseerd met je eigen foto of tekst of naam. Een super idee voor een bedankje.
Artikelnummer:
2032001
Levertijd:
3 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 3 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
Bestel 2 voor €8,05 per stuk en bespaar 15%

Bestel 4 voor €7,10 per stuk en bespaar 25%

Bestel 8 voor €6,45 per stuk en bespaar 32%

Bestel 16 voor €5,85 per stuk en bespaar 38%

€9,50
Incl. btw

Geef een muziek liefhebber oortjes in doosje gepersonaliseerd met een foto

Is jouw vriend een muziekliefhebber? Altijd onderweg met oortjes die steeds in de knoop raken? Is het voor de kinderen niet altijd praktisch om een koptelefoon op te zetten als ze hun hedendaagse muziek opzetten? Zoek je een origineel cadeautje om jullie communiefeest speciaal af te sluiten? Dan is dit doosje met oortjes een ideaal geschenkje. Het is en handig opbergdoosje en bovendien gepesonaliseerd. De oortjes hebben comfortabele, siliconen dopjes en zijn geschikt voor alle standaard audioapparaten. Ze hebben een standaard 3,5 mm plug en 125 cm snoer. De diameter van het doosje is 5,8 cm. Het etiketje heeft een doormeter van 4,5 cm. Het doosje wordt op het ronde dekseltje gepersonaliseerd met jouw eigen foto en/of tekst.

Gemakkelijk om zelf een doosje met oortjes te personaliseren

Download een foto van je digitale album via je computer, je Facebook – of Instagram account. Heb je een verkeerde foto gekozen? Gewoon verwijderen en een andere foto kiezen. De geschikte foto kan je zelf vergroten, verkleinen of omdraaien door de balkjes te verschuiven. Is je ontwerp klaar? Werk dan je bestelling af. Je kunt voor het afronden van je bestelling nog even naar je personalisatie kijken en eventueel nog een aanpassing aanbrengen. Verstuur al je gegevens online. Nu nemen we het van jouw over. We starten met de personalisatie van je eigen ontworpen foto voor op het dekseltje van de oortjes.

 

Een groter aantal oortjes kopen? Bekijk de korting!

Op een huwelijks- , communie- of lentefeest wil je meestal niet één maar alle kinderen of gasten een leuk presentje meegeven. Kijk dan even naar de mogelijke kortingen. Bij de aankoop van 16 stuks krijg je al 38% korting. Neem even contact op met een van onze medewerkers. We helpen je graag verder.

Gratis  geschenkverpakking

Elk doosje met oortjes verpakken we in een doorschijnend organza zakje. Heel gemakkelijk te sluiten met het trekkoordje. Deze originele verpakking maakt het extra leuk om het cadeautje uit te delen. Je mag de oortjes in doosje binnen een viertal werkdagen verwachten.