Ringendoosje met gravering namen

Dit ringendoosje in hout kan gegraveerd worden met jullie namen en datum. Een ringendoosje helemaal uniek en speciaal voor jullie. Een prachtig cadeau voor je bruiloft of verloving, en vooral een mooie herinnering voor erna.
Artikelnummer:
4176701
Levertijd:
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€16,90
Incl. btw

Ringendoosje in hout met een gravering

Bij een bruiloft of eventueel verloving hoort toch een ringendoosje. Dit ringendoosje is in hout gemaakt, misschien minder traditioneel maar zeker eigentijds. Bovendien is hout heel mooi te graveren.
Dus als je nog op zoek bent naar een ringendoosje voor je bruiloft, overweeg dan zeker dit gepersonaliseerd ringendoosje van brianto.

Personaliseren

Komt je trouwdag eraan! Dan wil je natuurlijk dit speciale moment helemaal af maken. Een uniek ringendoosje hoort daar zeker bij. Dit doosje in blank hout is voorzien van een ringenkussentje. Het deksel is aan de binnenzijde uitgevoerd met wit fluweel.

Op het dekseltje plaatsen we jouw personalisatie. Voor de hand liggend is natuurlijk jullie namen en de trouwdatum. Maar monogrammen in een prachtige sierlijke letter is zeker te overwegen. Of kies je eerder voor een strak modern lettertype? Dat kan allemaal. Je kan uitproberen zoveel je wenst in onze online editor.

Een ringendoosje als herinnering

Het gepersonaliseerde ringendoosje is tof op de dag van de bruiloft, maar is zeker een prachtige herinnering na de bruiloft.

Na een prachtig bruiloft is het heerlijk om herinneringen op te halen. Herinneringen die je dierbaar zijn en je goed wilt bewaren. Het ringendoosje met jullie namen is hiervan een uiting, geef het daarom een mooi plaatsje in je interieur en kijk regelmatig naar je bewaarde herinnering.  

Idee voor een huwelijksaanzoek.

Plan je een huwelijksaanzoek? Een uniek gepersonaliseerd ringdoosje is misschien een optie. Voorzie het van je eigen tekst of quote. De verlovingsring kan je hiermee op originele manier presenteren. Je maakt je huwelijksaanzoek of het wisselen van de trouwringen nog specialer door een gepersonaliseerd ringendoosje

  • afmeting 7,0 x 6,5 cm, hoogte 3 cm
  • wit fluweel interieur
  • wit ringkussen
  • magnetisch sluiting
Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »