Snoeppot Valencia met tekst

Een snoeppot met naam van je pasgeboren baby. Onze mooiste snoeppot! Het glas wordt gegraveerd met je eigen naam of persoonlijke boodschap. Een origineel gepersonaliseerd cadeau voor elke gelegenheid.
Artikelnummer:
1043201
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€28,00
Incl. btw

Snoeppot met naam graveren                                                     


Snoeppot Valencia heeft een eigentijds design en is fijn afgewerkt. Dit is onze elegantste snoeppot. Vul de glazen snoeppot met heerlijke pralines van een Belgische chocolatier en je cadeau krijgt een super-de-luxe uitstraling. Ideaal als verjaardagscadeautje. Leuk om suikerbonen in te presenteren. Geschikt als huwelijkscadeau met de namen van het pas getrouwd paar of als bedankje voor de getuigen. Zoveel ideeën om de snoeppot op te vullen, zoveel keer een zoet moment voor jou en je vrienden. Handig om je eigen gebakken koekjes, lolly’s of snoepjes in op te bergen. Is het niet voor jezelf maar bedoeld als een geschenk? Geen probleem. Je krijgt er gratis een transparante cadeauverpakking bij, samen met een leuke strik.                     

  
Personaliseer zelf de glazen snoeppot Valencia met naam                                                

Snoeppot Valencia heeft een hoogte van 13,5 cm en heeft een diameter van 9 cm. Aan één kant van de snoeppot komt de naam te staan, of eigen tekstje. Kies een gepast lettertype en vul maximaal twee lijntjes tekst in. Nu de illustratie nog. Hoef niet natuurlijk, maar een hip, romantisch of ludiek figuurtje geeft jouw boodschap een extra persoonlijk tintje. We starten met de voorbereiding van jouw online gemaakte creatie, zodra de designers de lay-out nauwkeurig hebben nagekeken De gravering zal onuitwisbaar op de snoeppot worden gezet. De laser zorgt voor een precieze en nauwgezette gravering.

Snoeppot Valencia

Zelf gemakkelijk een snoeppot met naam personaliseren.

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »