Gepersonaliseerde string

Deze witte string kan je personaliseren tot een romantisch, lief, speels of grappig cadeau voor je geliefde.
Artikelnummer:
3084501
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€16,40
Incl. btw

Gepersonaliseerde string met je eigen tekst

Naast de gespersonaliseerde boxershort voor hem, is er voor haar deze te personaliseren witte string. Genoeg redenen om voor een string te kiezen, het is nagenoeg onzichtbaar onder je kledij, en natuurlijk gewoon sexy. Een uniek cadeautje voor je geliefde, voor Valentijn, of gewoon zomaar met een grapppige, lieve of misschien wat speelse tekst. Bestel eventueel ook ineens een boxershort, zodat je een 'his en hers' kunt laten bedrukken. De gepersonaliseerde string bieden wij ook aan in een cadeauset, samen met een metalen dienblad in hartvorm, een klein flesje cava en een geurkaarsje in hartvorm. 

Een stukje geschiedenis

Hoewel het kledingstuk al lang door Zuid-Amerikaanse volkeren (die het tanga of uluri noemden) en exotische dansers werd gedragen, bereikte de string voor het eerst algemene populariteit in de jaren 70 van de twintigste eeuw. Ze werd al spottend sol-snaar (of in het Engels g-string) genoemd verwijzend naar de omwikkelde dikste snaar van een viool. De sol of g stond in deze samenstelling ook voor de zon. 

Maak je eigen ontwerp

Start met personaliseren en je komt in onze online editor. Hier vindt voor jou het belangrijkste plaats, het ontwerpen van de string. Er is ruimte voorzien voor tekst op beide zijkanten van de string, in het midden kun je nog voor een romantische of grappige illustratie kiezen. Wij zorgen na ontvangst van je bestelling dat jouw ontwerp op de string wordt gedrukt. De string is gemaakt van zacht polyester, met katoenen inleg. beschikbaar in de maten S, M, L en XL. De print is verwerkt in de vezel van het textiel en is onuitwisbaar. Wasbaar op 60°, de print verkleurt niet.

Ontwerp en bestel vandaag nog, wij zorgen ervoor dat je gepersonaliseerde string binnen vier werkdagen wordt geleverd.

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »