Windlicht op voet met gravering

Een windlicht brengt sfeer in huis. Met dit gepersonaliseerd windlicht op voet, heb je een stijlvol en uniek cadeau in handen. De gravering van jouw persoonlijke tekst maakt het helemaal af.
Artikelnummer:
1017801
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€36,95
Incl. btw

Gepersonaliseerd windlicht op voet

Dit prachtig en elegant windlicht, gemaakt uit helder glas, zorgt in de koude maanden voor een gezellige sfeer in huis. In de zomer zorgt deze ervoor dat je tot in de late uurtjes buiten kunt blijven genieten, de kaars zal immers niet uitwaaien door een zomerbriesje. Een gepersonaliseerd windlicht met een eigen tekst voor oma, meter of mama, zal zeker warm worden ontvangen. Een windlicht is een populair huwelijkscadeau. Dit gepersonaliseerd windlicht op voet past door haar rechte vorm en kleurgebruik van steentjes en kaars prima in een strak en modern interieur. Maar de tijdloosheid van de warme gezelligheid van kaarslicht, zorgt ervoor dat dit windlicht overal een plaatsje kan vinden. Het windlicht wordt geleverd met een donker grijze rustieke kaars en witte steentjes. Het windlicht heeft een hoogte van 19 cm en een diameter van 15 cm.

Gegraveerde boodschap

In onze online editor kan je eenvoudig je persoonlijke tekst ingeven. Je kunt je lettertype kiezen, de grootte van de letters en er zelfs voor kiezen om de tekst schuin te laten graveren, indien je dit wenst. Onze specialisten zullen ervoor zorgen dat alles met laserprecisie wordt overgebracht op het glas.

Gratis geschenkverpakking en verzending

Je ontvangt je geschenkverpakking los in je pakket, omdat we het belangrijk vinden, dat je zelf ontworpen windlicht, goed beschermd is tegen tegen breuk tijdens verzenden. Ook de kaars en steentjes tref je apart aan in je pakket. Zelf zet je het kaarsje stevig in de steentjes, pakt het geheel in in de doorzichtige folie en werkt het geheel af met de bijgeleverde strik met lint, en je gepersonaliseerd windlicht is klaar om cadeau te geven!

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »