• Lorem ipsum

We houden je in deze moeilijke tijden graag op de hoogte over eventuele hinder door het Coronavirus.

Onze klantendienst blijft voor je bereikbaar.

We zijn nog steeds bereikbaar via telefoon en email, of via de service pagina van de website. We hebben wel een aantal veiligheidsmaatregelen genomen. Zo werken een aantal van onze onze medewerkers vanuit huis.

Uw bestellingen worden in onze eigen ateliers geproduceerd. We werken volgens de strikte normen opgelegd door de overheid, en met invoering van alle nodige veiligheidsmiddelen.
Momenteel kunnen we alle orders binnen de afgesproken levertijden afwerken en verzenden.

Houd er rekening mee dat een aantal postpunten en afhaalpunten gesloten zijn. We raden je daarom aan om je bestelling te laten leveren bij je thuis, of rechtstreeks bij de ontvanger.

Een "hart onder de riem" cadeau

Laat je cadeau rechtstreeks afgeven, zodat het toch nog een leuke verjaardag wordt, of om de oudere kwetsbare mensen, die nu geen bezoek hebben, een hart onder de riem te steken.

Wij hebben met Brianto de afgelopen jaren tienduizenden mensen gelukkig kunnen maken met een gepersonaliseerd cadeautje.
We gaan nu ook in deze moeilijke periode trachten ons steentje bij te dragen

  1. We verzenden tijdelijk gratis vanaf 40 euro direct naar de ontvanger of naar je thuisadres.
  2. Een wenskaartje kan je nu gratis toevoegen. Een wenskaartje dat je zelf helemaal kan personaliseren met je eigen tekst of zelfs foto.
  3. Cadeau verpakking inbegrepen - Gratis
  4. Facturen worden niet toegevoegd aan het pakket.

Veel liefs en goede moed.
Valerie

naar de "hart onder de riem" cadeaus