• Lorem ipsum

Handdoek gepersonaliseerd met naam

De handdoeken en badlakens van brianto zijn van goede kwaliteit en kunnen bedrukt of geborduurd worden met een naam of uw eigen persoonlijke boodschap. Sommige zelfs met een foto. Een nuttig cadeau voor vele gelegenheden, en steeds in geschenkverpakking.

Handdoek: cadeau met meerwaarde

Het is voor veel mensen toch elke keer weer een groot probleem. Wat doe je iemand cadeau voor de verjaardag, wat bied je je collega aan die afscheid neemt en wat geef je als kraamcadeau aan kersverse ouders? Je wilt niet te veel geld uitgeven maar aan de andere kant toch iets bijzonder schenken. Heb je in dat kader wel eens gedacht aan het geven van een handdoek met naam ter ere van iemands verjaardag? Of voor die collega waarmee je zo lang gewerkt hebt? Veel mensen weten dus niet wat ze iemand cadeau moeten geven ter ere van een speciale gelegenheid. Ze willen iets blijvends en iets persoonlijks aanbieden, maar weten niet wat. Welnu, wie een badlaken met naam of een handdoek met foto geeft, die geeft simpelweg een heel bijzonder cadeau. Een presentje met een persoonlijk tintje. Bovendien is een handdoek gepersonaliseerd ook gewoon praktisch en handig. Je vindt immers altijd je eigen handdoek terug en je droogt je er heerlijk mee af.

Badlaken met foto of naam

Je geeft iemand een badlaken met naam als hij of zij bijvoorbeeld stopt met werken en zegt voortaan alleen nog op het strand te gaan liggen. Ludiek en nuttig. Het cadeau geven van een badlaken doe je je aan je kinderen, als ze voor het eerst zelfstandig op vakantie gaan. Je maakt eigenlijk iedereen blij met het geven van een handdoek met naam. Zowel jong als oud. En uiteraard bepaal je zelf waar en in welk lettertype de naam op het badlaken aangebracht wordt, zoals je ook zelf de kleur van de handdoek bepaalt.

Handdoek met foto

Hoe leuk is het om kersverse ouders een handdoek met foto van hun pasgeboren baby aan te bieden? Met een foto of naam maak je een handdoek uniek en kun je een persoonlijke boodschap overbrengen. Dat kan een grappige boodschap zijn, maar zeker ook een boodschap die emoties oproept. Met andere woorden: je geeft een handdoek voorzien van foto cadeau bij elke gelegenheid. Bij een verjaardag, een afscheid of een jubileum. En door toevoeging van naam of foto geef je een uniek cadeau, iets dat altijd bijzonder gewaardeerd wordt en het vaak beter doet dan een wellicht veel duurder maar niet gepersonaliseerd geschenk.

Handdoek gepersonaliseerd

Handdoek gepersonaliseerd? Is dat dan niet heel duur, terwijl je juist een aandenken zoekt dat persoonlijk is maar niet heel veel geld mag kosten. Voor de duidelijkheid: het personaliseren van een badlaken is beslist niet duur. Mensen die besluiten een unieke handdoek cadeau te doen zijn vaak verrast door de lage prijs. Bovendien zijn er ook handdoeken in sets te koop en bepaal je zelf hoe duur je je badlaken of handdoek wilt maken. Zoek je een betaalbaar cadeau met meerwaarde, dan is een handdoek echt een prima optie.

Badhanddoek

Uiteraard werkt het ook andersom. Als je oud-collega of iemand die net jarig is geweest gebruik maakt van de door jou gegeven bandhanddoek, dan zal hij of zij ook weer even terugdenken aan jou. Dat is ook heel wat waard natuurlijk en zo is de kans dat iemand je vergeet vrijwel nihil. Behalve op het strand maken overigens ook veel sporters gebruik van badhanddoeken. Dus ook de sportievelingen maak je echt blij met een unieke en persoonlijke handdoek. Al was het alleen maar om hun eigen handdoek altijd terug te kunnen vinden in de berg handdoeken die een kleedkamers van sporters zo typeert. Of je schenkt een compleet team een handdoek ter ere van bijvoorbeeld een kampioenschap. Met daarop de kampioensfoto én de naam, die je er overigens ook in kunt laten borduren. Nog een idee: geef een pasgeboren baby een cadeau met daarop een foto van de ouders of andersom. Je geeft ook een persoonlijke handdoek als je iemand op een leuke manier een poets wilt bakken of je iets ludieks wilt doen. De handdoek is voor elke gelegenheid te gebruiken en je kunt er op subtiele wijze iets duidelijk mee maken.

Met meerwaarde

Een handdoek met naam of foto is een cadeau met meerwaarde. Bovendien zijn de geleverde handdoeken van prima kwaliteit en zijn ze gemaakt van de beste materialen. Uiteraard kies je zelf het formaat en ben je zelf ook verantwoordelijk voor wat er precies op de handdoek moet worden aangebracht. En je cadeau kan altijd snel geleverd worden, ook niet onbelangrijk. Wie behalve een badlaken met naam nog iets persoonlijks aan wil bieden, die doet er verstandig aan ook de rest van de cadeaus die we in onze webshop hebben eens te bekijken. Een badhanddoek is perfect te combineren met één van onze andere gepersonaliseerde cadeaus, zoals een slabbetje als het gaat om een baby cadeau. Of maak een set van een handdoek en badlaken. Wat je combinatie ook is, je kan er steeds op een ontroerende of ludieke wijze, een persoonlijk tintje aan geven. Ook weer geschikt voor elke speciale gelegenheid en net als de handdoeken snel geleverd, van de beste kwaliteit en niet duur. En kom je er niet helemaal uit met foto of tekst? Vraag het dan gewoon een van onze deskundige medewerkers, die weten altijd raad.