• Lorem ipsum

Een gepersonaliseerd cadaeu voor een religieus feest

 

Originele cadeautjes

Een kussen met uw allermooiste foto wordt na bedrukking een uniek decoratief cadeau. Een keukenschort of ovenwanten met foto’s van de kinderen is zowel verrassend als praktisch. Een grappig bedrukte mok is altijd een succes. Schrijf zelf een mooie boodschap of wens en Brianto zal de tekst samen met een foto in full colour bedrukken op een dienblad. Collages zijn ook mogelijk. Oma zal vol trots het dienblad met een fotocollage van de kleinkinderen gebruiken om het snoepgoed van het feest op te dienen. Handig voor zo’n drukke feestdagen, en een blijvende herinnering. Kaarsen met naam en figuurtje of het gegraveerd windlicht zorgen direct voor de juiste sfeer.

Suikerfeest

Na de ramadan komt het Suikerfeest. Allerlei lekkernijen zullen klaargemaakt worden voor het Islamitische feest en het huis krijgt extra versiering. Men gaat zoveel mogelijk bij familie op bezoek en geeft elkaar cadeautjes. Verrassend en origineel is dan een gepersonaliseerd cadeau.

Gemakkelijk besteld

Je kunt jouw bestelling online plaatsen en eveneens de ontwerpen in de editor van Brianto maken. De levering is snel en vlot en de personalisering is naar jouw keuze. Je kunt het cadeau ook individueel personaliseren met een eigen naam. Zijn er twijfels bij het ontwerp, dan helpen wij je uiteraard graag verder. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met advies. Voor een perfecte lay-out zorgen onze designers. Maak van dit Suikerfeest een geslaagd feest met uw gepersonaliseerde cadeaus!