Gepersonaliseerd kinderbestek Nijntje met naam

Luxueus gepersonaliseerd kinderbestek van het meest bekende kleine konijntje 'Nijntje' van Dick Bruna. Een lepeltje en een vorkje in glanzend inox 18/10, dus niet enkel 'voor de sier' maar ook perfect bruikbaar als besteksetje
Artikelnummer:
4166401
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€29,45
Incl. btw

Gepersonaliseerd kinderbestek Nijntje

Een zeer origineel, bruikbaar en decoratief geboortegeschenk. Het bestek bestaat uit twee delen, een lepel en een vork. Een mes hebben de hele kleintjes immers nog niet nodig, mama of papa zal met liefde allles klein snijden voor de kleine prins of prinses. Aan de uiteinden van de lepel en vork is er een 'koningin Nijntje' (Nijntje met een kroontje) en daaronder zal de naam van het kindje worden gegraveerd. Omdat Nijntje op het uiteinde zit lijkt het alsof de lepel en de vork Nijntje oren hebben. Beiden hebben een lengte van 15 cm in glanzend RVS ( geschikt voor de vaatwasser) en worden geleverd in een Nijntje geschenkverpakking met verlours inleg. 

Wat wil je op je bestek laten graveren?

Open onze online editor door op de groene balk te klikken en in dit scherm zie je een lepel en een vork. Je kunt kiezen om op beiden een naam te laten graveren, maar je kunt ook op lepel een naam laten graveren en op de vork een geboortedatum. De keuze is hierbij aan jou! De enige beperking is dat er plaats is voor maximaal 15 tekens, maar dit zal geen probleem mogen zijn. 

Nijntje of Miffy?

De naam 'nijntje' is afgeleid van konijntje. Voor iedereen die Nederlands spreekt, is dat een heel logische naam, maar in het buitenland is dat anders. Omdat het woord 'konijn' in alle talen anders is en 'nijntje' bovendien heel moeilijk is om uit te spreken in veel andere landen, heeft ze in het buitenland een andere naam gekregen. Eentje die geen speciale betekenis heeft, maar wel makkelijk uit te spreken is in alle talen: Miffy.

Bestel hier vandaag online en ontvang je gepersonaliseerd kinderbestek binnen vier werkdagen!

5/5

Josephine D. Geplaatst op 22 Oktober 2018 at 15:40

Erg leuk prima cadeau

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »