• Lorem ipsum

Een gepersonaliseerd cadeau voor een housewarming

Wil je graag een uniek geschenk geven bij een housewarming? Met een gepersonaliseerd cadeau zal je zeker en vast scoren. Lees meer

Samenwonen

Een koppel dat gaat samenwonen zet een hele stap. Hierbij hoort vaak een housewarming, om samen met het gelukkige koppel hun toekomst samen te vieren. Zo'n belangrijk moment in het leven verdient natuurlijk ook een leuk cadeau, een leuk aandenken aan deze dag om in hun nieuwe thuis een plaatsje te geven.

Cadeauideeën

Bij Brianto vind je leuke, praktische en originele cadeaus: voor hem, voor haar of een gezellig cadeau voor in huis. 

Allereest zijn er onze leuke en nuttige cadeaus en hebbedingetjes om het huis op te fleuren, zoals een kaars, een kussen, een romantische love-mok, een windlicht op een gegraveerde leisteen, placemats met grappige figuurtjes, een wandklok met mooiste foto… 

Maar wij hebben ook luxueuze geschenken. Duurzame cadeaus van hoogwaardige kwaliteit. Eén van de populairste cadeaus zijn de champagne- of wijn cadeausets waarbij je naast de fles ook nog een set gepersonaliseerde glazen cadeau geeft. Laat champagneglazen graveren met hun naam of uw persoonlijke boodschap. Of een kristallen vaas gepersonaliseerd voor deze speciale gelegenheid. Een unieke verrassing!

Al onze geschenken worden geleverd met cadeauverpakking voor de housewarming, maar ook voor Kerst- of Nieuwjaarsgelegenheden, jubileums of feestelijke openingen.

Online bestellen

Je kunt jouw bestelling online plaatsen en eveneens de ontwerpen in foto-editor van Brianto maken. Er zijn tal van mogelijkheden. De levering is snel en vlot en de personalisering is naar jouw keuze: foto, naam, lettertype, kleur van opdruk,... Zijn er twijfels bij het ontwerp, dan helpen wij jeuiteraard graag verder. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met advies. Voor een perfecte lay-out zorgen onze deginers.

Met al onze leuke producten in het nieuwe huis, wordt samenwonen nog leuker!