• Lorem ipsum

Handdoeken , kussens, mutsen, .. met naam of foto

Een handdoek, een kussen, een t-shirt, een petje, een rugzak. Het kan allemaal gepersonaliseerd worden tot een origineel cadeau.

Textiel bedrukken

Ben je op zoek naar een bruikbaar cadeau, gepersonaliseerd met jouw foto en/of tekst? Dan ben je bij onze bedrukte textiel cadeaus op het juiste adres! Wij bieden tal van cadeaus die je zelf kan personaliseren met een tekst of foto.

Bedrukte handdoeken

Bij Brianto vind je handdoeken in allerlei maten en kleuren, en met leuke designs.

Zo zijn er onze sporthanddoeken, waaraan je naast een naam of tekst, ook een leuke illustratie van jouw favoriete sport kan toevoegen. Ook de golfliefhebbers vinden hun benodigdheden bij ons: een leuk, klein golfhanddoekje gepersonaliseerd met naam of tekst. Altijd handig: niemand zal zich vergissen van handdoek!

Als geboortecadeau is een handdoek ook steeds een leuk en bruikbaar cadeau. Voeg enkele schattige babyfiguurtjes en de naam van het pasgeboren kindje toe, en klaar is je zelf ontwerpen handdoek!

Uiteraard zijn er ook onze handdoeken met fotobedrukking. Verras je vrienden en familie met een handdoek met hun eigen foto op. Voor startende ondernemers zijn de gastendoekjes met naam of logo van jouw bedrijf dan weer een topper!

T-shirts en petten bedrukken

Maar ook T-shirts of stoere baseballcaps zijn ideaal om op een feestje of opendeurdag uit te delen. Allemaal herkenbaar met een gepersonaliseerd T-shirt op schoolse activiteiten, festivals of evenementen van de jeugdbeweging. Jouw foto en/of tekst komt met deze producten prima in de kijker. Een jubileumfeest, (openings-) receptie of babyborrel kun je altijd opvrolijken met servetten met een fotonaam of persoonlijke boodschap voor de genodigden.

Ook voor de fervente sauna bezoekers zijn de gepersonaliseerde badjassen en slippers een uniek cadeau.  

Online ontwerpen

Maak jouw ontwerp in onze gemakkelijke online editor. Voeg een foto, tekst of figuur naar wens toe en wij zorgen voor een perfecte lay out! Textiel zoals handdoeken, t-shirts en petten worden met jouw persoonlijke boodschap een uiterst origineel cadeau!