• Lorem ipsum

Een gepersonaliseerd baby Cadeau

Laat je inspireren door al deze baby en geboorte cadeautjes. Ze kunnen allemaal bedrukt of gegraveerd worden met een naam, figuurtje of soms een foto.

Geboorte van een baby

De geboorte van een kind, het is een gebeurtenis die je voor altijd bijblijft. Om deze herinnering steeds levendig te houden, is het leuk om de ouders te verrassen met een origineel geschenk met de naam of een foto van hun pasgeboren kindje. Ook voor de familieleden, de peter en meter, de grootouders,... is de geboorte van een baby een heel speciale dag die voor altijd in hun geheugen gegrift staat. Wil je hen ook verrassen met een blijvend cadeau? Dan vind je bij Brianto vast en zeker een uniek cadeau!

Cadeaus voor baby

Een erg populair cadeau bij de geboorte van een kind, is de leisteen met gravering of met opdruk van een foto en eventueel een tekst. Hierbij wordt een steuntje geleverd om de leisteen rechtop te zetten. Dit wordt het pronkstuk van het huis! Ook de geboortetegels zijn een leuk cadeau om te geven aan meter, peter, oma en opa. Deze prachtige tegeltjes met glansglazuur worden bedrukt met jouw favoriete foto of de naam en geboortedatum van uw kindje.

Voor op doopfeestjes hebben we leuke gadgets om uit te delen. Bij deze bijzondere gebeurtenis hoort het mooiste doopcadeau met foto en naam of persoonlijke tekst of boodschap. We bieden niet alleen bekende traditionele cadeau artikelen aan zoals een slabbetje, knuffels, T-shirt, een muts of kader met een lieve foto en persoonlijke tekst van meter of peter. Maar ook unieke cadeaus zoals kinderbestek met naam, doopkaarsen, spiegels met naam en figuur, eerste tand en haarlok doosjes en nog zoveel meer originele cadeaus vind je terug op onze website!

Online bestellen

Je kunt jouw bestelling online plaatsen en eveneens de ontwerpen in de editor van Brianto maken. Er zijn tal van mogelijkheden. De levering is snel en vlot en de personalisering is naar jouw keuze. Je kunt het artikel, naast de foto, ook individueel personaliseren zodat meter en peter een cadeau hebben met hun eigen naam. Zijn er twijfels bij het ontwerp, dan helpen wij je uiteraard graag verder. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met advies. Voor een perfecte lay-out zorgen onze designers.

 Cadeauverpakking wordt gratis meegeleverd. Op babybezoek met het perfecte cadeau!