• Lorem ipsum

Glas en Kristal Cadeau

Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau in glas of kristal? Wij graveren tal van producten in glas, van wijnglazen en bierglazen tot windlichten en spiegels. Elk cadeau wordt gegraveerd met jouw persoonlijke tekst en eventueel een figuur.

Glas graveren

Ben je op zoek naar een origineel en duurzaam geschenk? Brianto graveert jouw tekst, naam of foto op een ruime collectie van cadeaus in glas of kristal. Wij bieden een ruim assortiment aan champagneglazen, wijnglazen, longdrinkglazen, bierglazen, cocktailglazen of shotglaasjes, maar ook vazen, schalen en spiegels kan je laten personaliseren. Onze producten in glas zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. De kristallen collectie is Italiaans kristal, met een magnifieke helderheid en sierlijk design. Wij graveren jouw naam en/of tekst, illustratie of eigen ontwerp met een laser onuitwisbaar in het glas.

Gepersonaliseerd glas

Een persoonlijk glas voor jouw vrienden, familie, geliefde,... is een leuk cadeau voor elke gelegenheid. Van een receptie of jubileumfeest, tot een verjaardagsfeestje of tijdens een opendeurdag: je zal jouw gasten zeker verrassen met dit cadeau. 

Voor de bierliefhebber is het gepersonaliseerde bierglas een voltreffer. Ook voor de fans van gin is er een ruim aanbod aan originele cadeaus. Zeker de moeite waard om als cadeau te geven, zijn onze wijn-, cava- en champagne Cadeau Sets. Een groot succes om aan de jarige of het pas gehuwde koppel te geven!


Exclusief bij Brianto en zeer origineel: laat het etiket van jouw flesjes cava of wijn personaliseren met jouw eigen foto!


Je kan jouw bestelling direct online plaatsen. Personalisering is naar jouw keuze: tekst, illustraties of foto. Ook individueel personaliseren is mogelijk zodat je voor iedereen een glas met hun eigen naam kan aanbieden. 

Cadeauverpakking

De exclusieve champagne- en wijnpakketten worden in een mooie zwarte geschenkdoos verpakt. De verpakking van glas gebeurt steeds zeer zorgvudlig om schade tijdens de verzending te vermijden.