Whiskyglazen Da Vinci met personalisatie

Laat een set van 2 kristallen whiskyglazen graveren. Prachtige glazen van de Italiaanse fabrikant Cristalleria RCR. De glazen presenteren we in een stijlvolle, zwarte geschenkdoos.
Artikelnummer:
1025701
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€39,55
Incl. btw

Laat kristallen whiskyglazen graveren met eigen tekst


Als je een whiskyliefhebber bent, dan drink je vast graag uit een mooi fraai ogend glas. Drinkt opa graag een malt Whisky en drinkt je vader liever een lekkere Scotch? Allebei gaan ze superblij zijn met een set prachtige whiskyglazen waar jouw persoonlijke boodschap op staat.

Onze Da Vinci whiskyglazen zijn vervaardigd uit kristalglas van de Italiaanse fabrikant RCR. Het glas heeft ondanks de vereiste zware bodem toch een elegante stijl. Het cilindervormige glas heeft een hoogte van 9 cm en een doormeter van 8,1 cm. De maximlale inhoud is 31 cl. De glazen presenteren we in en luxueuze, op maat gemaakte stijlvolle zwarte geschenkdoos. Als jij er nu nog de favoriete fles whisky bij koopt, is je cadeau helemaal compleet. Je hoeft er natuurlijk geen whisky in te schenken! Ook een ice tea met veel ijsblokjes smaakt heerlijk in deze prachtige kristallen glazen. Of een mojito, moonstar, vodka stinger cocktail,.... De aangeduide prijs is voor een set van 2 glazen.

Ga aan de slag

In onze gebruiksvriendelijke editor  plaats je jouw eigen tekst, naam of datum. Je kunt maximaal 3 lijntjes tekst ingeven. Een leuke of hippe illustratie erbij laten graveren? Ook dat is mogelijk. Keuze genoeg. Neem even een kijkje in ons aanbod van illustraties. Zodra we al de gegevens ontvangen, nemen onze designers het van je over. Zij verzorgen een perfecte lay-out en voeren een onuitwisbare gravure uit op de kristallen whiskyglazen. De beide glazen worden identiek gegraveerd.

Snelle levering op het adres naar keuze

Na enkele werkdagen versturen we het gepersonaliseerde cadeau naar het adres van jouw keuze. De kristallen glazen verzenden we op in een op maat gemaakte, luxueuze zwarte cadeauverpakking. We sturen ook nog een raffia strik mee waarmee je de doos kan opfleuren.

Een stijlvol geschenk! Laat 2 whiskyglazen graveren met eigen persoonlijke tekst en presenteer je cadeau in een stijlvolle cadeauverpakking.

5/5

kevin d. Geplaatst op 11 Mei 2019 at 15:33

Exact wat ik er van verwachtte

5/5

Sofie L. Geplaatst op 2 September 2018 at 20:14

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

4/5

Evelien V. Geplaatst op 28 Mei 2018 at 09:51

Wij zijn heel tevreden over het resultaat. Alleen jammer dat je met logo sommige cadeau's niet rechtstreeks via de website kan bestellen en alles via mail moet regelen. Je zou moeten de keuze krijgen via de website om zowel illustraties als eigen afbeeldingen te kunnen kiezen.

4/5

Jo F. Geplaatst op 28 April 2018 at 18:43

Is wat ik ervan verwacht had

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »