• Lorem ipsum

Tassen, mappen, portemonnees met foto of naam

Een schoudertas, winkeltas of sporttas met jouw naam, foto of persoonlijke boodschap zal zeker opvallen. Nog een voordeel: niemand zal per ongeluk de verkeerde tas meenemen. Een super leuk gepersonaliseerd cadeau.

Naar je werk of school met een hippe tas 

Iedereen wil natuurlijk origineel en modern voor de dag komen, al is het om naar je werk, school of de sportclub te gaan. Leuker dan met een toffe, gepersonaliseerde tas kan het niet!

Voor onze schoolkinderen is de turntas met naam en figuur een voltreffer. Kies je lievelingskleur en wij maken de perfecte zwemtas waar al je vriendjes jaloers op zullen zijn!

Goed georganiseerd met een mooie map

Ook om je documenten deftig te bewaren, biedt Brianto leuke oplossingen. Kies een documenten- of schrijfmap en laat er je naam in graveren of je leukste foto op drukken. Ook een portemonnee kan je personaliseren met foto en tekst.

Maak je tas met eigen ontwerp

In onze eenvoudige online editor kan je gemakkelijk jouw eigen ontwerp met tekst, figuur en foto maken. 

Zijn er twijfels bij het ontwerp, dan helpen wij je uiteraard graag verder. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met advies. Voor een perfecte layout zorgen onze designers. Wij zorgen voor een snelle levering van uw tas of map.