• Lorem ipsum

Gepersonaliseerde cadeaus voor hem

Vind je het ook altijd zo moeilijk om een origineel cadeau voor hem te vinden? Een leuk cadeau voor een vriend, een romantisch geschenk voor je man of een luxe cadeau voor je papa, dat vind je bij Brianto. Met een gepersonaliseerd cadeau ga je scoren.

Een uniek cadeau voor hem

Ken je dat gevoel, de eeuwige zoektocht naar het perfecte cadeau voor een man? En dan blijkt dat het cadeau in ontvangst wordt genomen om vervolgens ergens achterin de kast te verdwijnen. Zonde van je geld en moeite, maar zeker ook niet erg leuk voor de ontvanger. Het is veel leuker om een cadeau te geven waarmee je een onuitwisbare indruk achterlaat. Een cadeau geven waarbij je de gevoelige snaar raakt en waar de ontvanger aan kan zien dat je er echt over hebt nagedacht, dat je moeite hebt gedaan om het cadeau speciaal voor hem uit te zoeken. Toch is het niet altijd even makkelijk om een origineel cadeau voor hem te vinden. Hoe beter je de betreffende persoon kent, hoe makkelijker het is om een cadeau te vinden dat bij de persoon past, wat nuttig is of buitengewoon uniek is en nog heel lang zal herinnerd worden. Met gepersonaliseerde cadeaus zit je altijd goed, al is het alleen omdat het uitstraalt dat je er moeite voor hebt gedaan. Een cadeau aangepast aan de ontvanger laat zonder twijfel je inzet zien.

Een cadeau voor de wijnliefhebber

Zoek je een cadeau voor hem, dan is het handig om te weten waar zijn interesses liggen. Gaat het om een echte bourgondiër die wel van een hapje en een drankje houdt, dan is het een aanrader om eens te kijken bij de cadeaus voor de wijnliefhebber. Denk bijvoorbeeld aan een fles wijn met gepersonaliseerd etiket, verpakt in een houten kistje. Je kunt er ook voor kiezen om niet de fles te personaliseren, maar juist het houten kistje waar de fles wijn in verpakt wordt. Ook leuk en chic om te geven is een champagne cadeau set met gravering. Zoek je eerder een echte eyecatcher gecombineerd met een nuttige toepassing, dan is de wijnkoeler met gravering in geborsteld roestvrij staal een uitstekende keuze. Met dit cadeau voor hem kies je voor een stijlvolle blijvende herinnering. Er zijn eindeloos veel cadeaus te vinden die aansluiten op de voorkeuren van de echte wijnliefhebber.

Een cadeau voor Vaderdag

Natuurlijk zou het iedere dag Vaderdag moeten zijn, maar er is niets mis met vaders en opa's een keer per jaar nog eens extra in het zonnetje te zetten. Naast het geven van de nodige aandacht, koop je dan ook met plezier dat perfecte cadeau voor hem. In deze webshop vind je een bijzonder uitgebreid aanbod van unieke en gepersonaliseerde cadeaus voor iedere gelegenheid. Helaas is er geen prijs als de vader-van-het-jaar-award, maar je kunt wel de waardering uitdrukken met één van onze persoonlijke Vaderdag Cadeaus. Voor ieder soort vader is er wel een geschikt cadeau te vinden, of hij nu van een wijntje houdt, sportief is, zijn mannetje in de keuken staat (of juist niet). Een met zorg uitgekozen cadeau zoals een gepersonaliseerd cadeau voor in de keuken zal zonder meer gewaardeerd worden. Ieder cadeau voor hem kun je met foto en/of tekst een volledig persoonlijke draai geven. Het zal direct duidelijk worden voor de ontvanger dat je voor deze Vaderdag extra veel moeite hebt gedaan om het perfecte cadeau te vinden. Een persoonlijk cadeau is eenvoudig te maken en wordt verpakt in een schitterende geschenkverpakking. Leuk om te krijgen, maar niet minder leuk om te geven. Hij zal het cadeau van harte in ontvangst nemen.

Een cadeau voor mannen met een knipoog

Zijn jullie wel in voor een grapje? Pas dan hier je cadeau op aan en kies voor een cadeau met een knipoog. Het perfecte cadeau uitzoeken is natuurlijk een hele kunst, maar met een beetje inzet en een vleugje goede humor is het ijs direct gebroken en heb je een mooie binnenkomer bij ieder feest. Met een volledig gepersonaliseerd cadeau waar best een beetje, of juist heel hard, om gelachen mag worden, laat jij direct een onuitwisbare indruk achter. "Complimenteer" je vader, beste vriend of partner bijvoorbeeld met de culinaire (wan)prestaties in de keuken. Kies uit diverse gepersonaliseerde cadeaus zoals een houten serveerplankje met een door jou uitgekozen tekst of een barbecue schort grillinator met tekst en instrumenten. Wil je het ultieme gepersonaliseerde cadeau met een culinaire tint geven, dan is de snijplank met foto het perfecte cadeau voor hem.

Een origineel cadeau voor hem die met pensioen gaat

Misschien is het voor jezelf nog verre toekomstmuziek als je aan je pensioen denkt. Wellicht is het voor die vriend, je partner, verre familie, collega of naaste kennis wel al aan de orde. Na een jarenlang trouw dienstverband of hard werken als zelfstandige mag het pensioen uitgebreid gevierd worden. Een persoonlijk cadeau voor op pensioen is dan zeker op zijn plaats. Je zou denken dat iemand die de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt al zo'n beetje alles heeft wat zijn hartje begeert. Het kan dan ook een flinke klus zijn om het juiste cadeau-idee voor de man op te doen. Op de website van Brianto vind je een uitgebreid aanbod van unieke cadeaus voor mannen die volledig met tekst of foto gepersonaliseerd kunnen worden samengesteld. Een klein beetje kennis over de persoon is al voldoende om het meest geschikte cadeau te vinden. Denk eens aan zo'n schitterende vaas die je met een eigen boodschap of gelukwens kunt laten graveren. De ontvanger heeft dan direct de perfecte vaas om de bloemen die hij hoogstwaarschijnlijk bij het afscheid gaat ontvangen in tentoon te stellen. Gaat het om het afscheid van een collega, dan is het ook erg leuk om een foto in een gegraveerd fotolijstje te geven voor een blijvende herinnering aan een jarenlange samenwerking. Ook erg leuk is het om een cadeau te geven met een persoonlijke boodschap, een wens voor de verdere toekomst bijvoorbeeld of een bedankje voor de leuke samenwerking. Wat je wens qua persoonlijke draai aan het cadeau ook is, het is altijd mogelijk.

Een leuk cadeau voor een verjaardag

Een verjaardag is natuurlijk hét moment om de jarige in het zonnetje te zetten. Dit doe je dan ook niet door het geven van een afgezaagd cadeau waar de jarige niets mee kan. Je wilt iets geven waar hij blij van wordt, het perfecte persoonlijke verjaardagscadeau voor hem. Brianto helpt je met het brede assortiment graag een keuze maken of je nu een cadeau voor jong of oud zoekt. Op ieder cadeau voor hem kan een persoonlijke tekst of een leuke foto worden aangebracht en kom je er niet uit, dan helpen onze designers je graag verder. Een origineel cadeau idee voor de man is niet alleen iets wat je niet iedere dag tegenkomt, het is ook iets wat met zorg is uitgekozen en waar een persoonlijke boodschap bij hoort. Laat bijvoorbeeld een whiskyglas met de naam van de jarige graveren of laat er een grappige tekst op zetten. Voor de ijdele jarige kies je bijvoorbeeld voor een spiegel met een tekst, zoals 'spiegeltje, spiegeltje aan de wand'. Het leuke is dat de mogelijkheden eindeloos zijn en dat maakt dat de cadeaus nu juist zo origineel zijn. Het toevoegen van een tekst of een foto stopt niet bij glazen en houten kistjes, je kunt ook textiel laten bedrukken of borduren, denk aan knuffels, petten, badjassen en handdoeken.

Een gepersonaliseerd cadeau voor hem online bestellen

Kijk eens rond en doe je meest originele ideeën bij ons op. Inspiratie in overvloed en je koopt altijd een origineel cadeau waar iedereen blij van wordt, ongeacht de gelegenheid. Cadeaus bedrukken, graveren of borduren met figuren, foto's of tekst geven die persoonlijke draai aan een cadeau voor hem. Een cadeau met zorg uitgezocht en gepersonaliseerd raakt de ontvanger en laat zien hoe speciaal hij voor je is. Een cadeau dat blijvend is, en dat is waar het om gaat. Wacht dus niet langer en vind het perfecte cadeau voor hem bij Brianto. Houd onze aanbiedingen in de gaten en profiteer van onze speciale kortingen en promoties. Start nu met personaliseren en verras hem met een uniek gepersonaliseerd cadeau dat hij nooit meer zal vergeten!