• Lorem ipsum

Peter en meter cadeaus met naam of foto

Meter en peter vragen voor je kindje is altijd een leuk moment, maak het nog leuker met een mooi, gepersonaliseerd cadeau! Geen idee wat te geven voor de verjaardag van meter en peter? Of voor Nieuwjaar? Brianto helpt je inspiratie vinden!

Meter en peter vragen

Het vragen van een meter en peter voor je kindje is een bijzonder moment. Bij zo'n gelegenheid hoort een gepast cadeau. Inspiratie vinden voor een origineel cadeau is niet altijd gemakkelijk. Brianto helpt je bij het vinden van het ideale cadeau om de meter en peter te vragen. 

Eén van de populairste cadeaus voor deze gelegenheid zijn onze gegraveerde glazen. Zowel bier- en ginglazen, als wijn- of champagneglazen in een mooie geschenkverpakking zijn een topper! Houdt de toekomstige meter of peter van een glaasje wijn, dan is een houten kist met een fles wijn erin een fijne verrassing. Op het deksel kan de vraag gegraveerd worden.

Meter en peter cadeaus voor vele gelegenheden

Als je op zoek bent naar een leuk en uniek cadeau voor meter of peter met tekst of foto, ben je bij Brianto aan het juiste adres. Elk jaar is het een hele zoektocht om een origineel cadeau te vinden voor de verjaardag van meter of peter, of om samen het nieuwe jaar te vieren. Bij Brianto vind je leuke geschenken, maar ook nuttige dingen voor dagelijks gebruik, voor iedereen een gepaste verrassing!

Wij bieden tal van bekende traditionele cadeaus aan, zoals een kaars voor een doopfeest, een kussen met jullie favoriete foto, een fotokader of koffiemok. Maar ook leuke hebbedingetjes zoals een zaklamp, een multitool geschenkset en een laserpen horen bij ons assortiment. Houden meter en peter meer van een luxueus drankcadeau, dan vind je bij Brianto onze prachtige champagne- en wijn cadeau sets, een fles en 2 gegraveerde glazen samen in een chique zwarte geschenkdoos. Is hij of zij eerder een gin liefhebber, dan is er ook nog onze gin cadeau set, met een fles London Ginberry gin, een gegraveerd glas en een presentatieplankje.

Cadeauverpakking

Je kunt jouw bestelling online plaatsen en eveneens de ontwerpen in foto-editor van Brianto maken. Er zijn tal van mogelijkheden.  De levering is snel en vlot. Zijn er twijfels bij het ontwerp, dan helpen wij je uiteraard graag verder. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met advies. Voor een perfecte layout zorgen onze designers. Een aantal cadeaus zijn standaard in een geschenkdoos verpakt. Maar elk ander cadeau kan uiteraard ook verpakt worden. Bij elk cadeau wordt gratis aangepaste cadeauverpakking meegeleverd. Het perfecte cadeau voor meter en peter klaar om af te geven!