• Lorem ipsum

Puzzels met foto of persoonlijke boodschap

Puzzels in diverse formaten en uitvoeringen, en vooral allemaal te personaliseren met je eigen foto. Puzzels voor kinderen van 6 stukjes of voor de echte puzzel liefhebber van meer dan 100 stukjes.

Gepersonaliseerde puzzel

Ben je op zoek naar een originele manier om uw boodschap over te brengen? Dan is een gepersonaliseerde puzzel zeker een leuk idee! Kies je favoriete foto, en wij maken er een puzzel van. Voeg eventueel nog een tekst toe en de verrassing is compleet! Gewoon om iemand geluk te wensen, voor een verjaardag, om een geheime boodschap over te brengen, een zwangerschap aan te kondigen,... Origineel en fun. 

Diverse formaten en uitvoeringen

Bij Brianto vind je puzzels in verschillende formaten en materialen. Onze puzzel van 30 stukjes is heel populair, zowel in stevig karton als in MDF te verkrijgen. Ook de kinderen vergeten we zeker niet bij Brianto. Een extra stevige puzzel met 6 grote puzzelstukken vervaardigd in MDF, zodat de kleinsten zich helemaal kunnen uitleven.

Wil je een romantische boodschap overbrengen? Schrijf dan een eigen tekstje of gedichtje en Brianto drukt het voor je op een roze achtergrond met rode hartjes accent. Onze designers zorgen voor een mooie lay-out.

Voor de echte puzzelliefhebber hebben we grote puzzels van 96 stukjes, van stevig karton gemaakt en met een glansafwerking. Bouw jouw lievelingsfoto stukje voor stukje op tot deze fantastische foto puzzel. Je kan ook nog een eigen tekst of naam toevoegen.

Topkwaliteit foto afdruk met prachtig glanzend effect. Een origineel en uniek cadeau met eigen foto, naam of tekst.

Online personaliseren

 Brianto zorgt voor een perfecte lay-out en zorgt zo voor de perfecte gepersonaliseerde puzzel.