Een gepersonaliseerd Whisky en Gin cadeau

Iemand jarig? Je gaat op bezoek en wilt een persoonlijk cadeau geven? Geen probleem. Ideeën en geschenken genoeg op de website van Brianto. Genieten van een heerlijke Gin Tonic, of een lekkere Whisky on the rocks? Bij Brianto vindt u mooie persoonlijke Whisky- en Gincadeaupakketten. De fles verpakt in een mooie zwarte geschenkdoos met 2 gegraveerde glazen erbij wordt echt een uniek en origineel geschenk.

De Ginbery’s Gin of Whiskyfles in een gepersonaliseerd houten kistje verpakken, met naam, foto of figuurtje is ook origineel. Zelfs een etiket met foto of eigen boodschap wordt bedrukt in full-colour. Het is natuurlijk ook leuk om de glazen apart cadeau te geven in een geschenkdoos of een whiskykaraf gegraveerd met monogram. Er zijn tal van mogelijkheden.

Zijn er twijfels bij het ontwerp, dan helpen wij u uiteraard graag verder. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met advies. Voor een perfecte lay-out zorgen onze designers.

Een persoonlijk cadeau, gegraveerd of bedrukt met uw foto,naam of illustratie. Een luxe relatiegeschenk voor vrienden, familie, of jubilarissen.Een individueel gepersonaliseerd Whisky- of Gin geschenkenset is een verrassing en uniek als Kerst- of nieuwjaarsgeschenk, maar ook voor een jubileum, feest of feestellijke opening.    

Bestellen kunt u direct online. Onze designers zorgen voor een perfecte layout van uw bedrukking. We bieden een snelle vlotte levering in België en Nederland voor onze duurzame luxueuze geschenken.

Een gepersonaliseerd Whisky en Gin cadeau
Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »