• Lorem ipsum

Een gepersonaliseerd Whisky en Gin cadeau

Een gepersonaliseerd Whisky en Gin cadeau

Iemand jarig? Je gaat op bezoek en wilt een persoonlijk cadeau geven? Geen probleem. Ideeën en geschenken genoeg op de website van Brianto. Genieten van een heerlijke Gin Tonic, of een lekkere Whisky on the rocks? Bij Brianto vind je mooie persoonlijke Whisky- en Gincadeaupakketten. De fles verpakt in een mooie zwarte geschenkdoos met 2 gegraveerde glazen erbij wordt echt een uniek en origineel geschenk.

Zijn er twijfels bij het ontwerp, dan helpen wij je uiteraard graag verder. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met advies. Voor een perfecte lay-out zorgen onze designers.

Een persoonlijk cadeau, gegraveerd of bedrukt met jouw foto,naam of illustratie. Een luxe relatiegeschenk voor vrienden, familie, of jubilarissen .Een individueel gepersonaliseerd Whisky- of Gin geschenkset is een verrassing en uniek als Kerst- of nieuwjaarsgeschenk, maar ook voor een jubileum, feest of feestellijke opening.    

Bestellen kan je direct online. Onze designers zorgen voor een perfecte lay-out van jouw ontwerp. We bieden een snelle vlotte levering in België en Nederland van onze duurzame luxueuze geschenken.