Heupflacon Set met naam

Een heupflacon met naam graveren. Jouw persoonlijke boodschap komt onuitwisbaar op de bolle zijde van de flacon. De praktische accessoires maken de set compleet.
Artikelnummer:
4057901
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€28,50
Incl. btw

Geef een heupflacon met naam cadeau, een 4-delige set

In een heupflacon kan je gemakkelijk een lekker (alcoholisch) drankje meenemen tijdens uitstapjes. Een leuk cadeau voor hem. Een echt cadeau voor mannen. Je vriend, je echtgenoot, je opa, een vrijgezellenfeestje? Of kan het ook een origineel en persoonlijk cadeautje zijn voor haar? Tijdens een frisse lentewandeling, naar de schaatsbaan met de kinderen, onderweg met vriendinnen? Een heupflacon of heupfles noemen ze ook wel een platvink.  

De heupflacon set van roestvrij staal bestaat uit een enkelwandige heupflacon en 3 accessoires: een trechtertjes en twee shotglaasjes, eveneens gemaakt van RVS. Draai de schroefdop los en giet voorzichtig door het trechtertje het drankje van jouw keuze in de heupfles. De flacon van RVS heeft aan één kant een holle zijde. Deze typische vorm zorgt ervoor dat het flesje gemakkelijk in een broekzak of in de binnenzak van je jas is mee te nemen. 

Afmeting: 9 x 9,5 cm

Onuitwisbaar graveren                               

Een persoonlijke boodschap graveren we onuitwisbaar met een laser op de bolle kant van de heupflacon. Een naam, initialen, wens of spreuk? Alles is mogelijk. Start met personaliseren in onze editor. Er is plaats genoeg voor drie lijntje tekst. De designer zorgt voor een perfecte lay-out. 

We verpakken jouw gepersonaliseerd geschenk zorgvuldig voor transport. Er hoort een gratis cadeauverpakking bij: een leuk zwart doosje waar de RVS accessoires in passen. Alleen nog maar een fleurige strik met lint vastmaken en het geschenkje is klaar.

Een origineel en stijlvol cadeau. Geef een heupflacon met naam cadeau !

 

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »