Trucker Cap met naam

Trucker cap met naam, tekst of foto. Een trendy trucker cap met verstelbare sluiting wordt bedrukt op het voorpaneel.
Artikelnummer:
3076101
Levertijd:
3 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 3 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
Bestel 2 voor €9,50 per stuk en bespaar 14%

Bestel 4 voor €8,75 per stuk en bespaar 20%

Bestel 8 voor €7,90 per stuk en bespaar 28%

Bestel 16 voor €7,05 per stuk en bespaar 36%

€12,50 €11,00

Incl. btw

Een hippe trucker cap met naam

Zoek jij een leuke pet?  Bedruk dan deze toffe trucker cap bij Brianto met jouw naam, eigen foto of coole illustratie. Wat is eigenlijk een trucker cap? Er bestaan zoveel verschillende soorten petten en een trucker cap lijkt veel op het model van een katoenen baseballpet. Wat is het verschil? Het gebruikte materiaal. Boven de gebogen klep aan de voorkant is er een voorpaneel gemaakt van gestoffeerd foam (schuim). De achterkant van de trucker cap heeft plastic gaas zodat het verkoeling geeft tijdens warme zomermaanden. Door de verstelbare plasticsluiting past deze trucker cap voor iedereen.

Je kunt je trucker cap kiezen in veel verschillende hippe kleurtjes.  Op het voorpaneel komt de bedrukking die jij zelf kiest ( afmeting voorpaneel: 24x20x12cm). Dus wacht niet langer! Laat een trucker cap met naam bedrukken voor jezelf. Tijdens festivals en zomerse feestjes zijn de trucker caps ook niet meer te missen. Wil je een vrijgezellenavond organiseren of een uitstap met je sportvereniging?

Start met personaliseren.                                                                                                      

Geef je eigen naam in of die van je vriend(en), kies voor een tekstje of illustratie. Zelf een foto kan je uploaden in onze editor.                  

Wil je meer petjes kopen? Dan krijg je een flinke korting. Ga aan de slag en zorg dat je klaar bent voor je volgende feestje met een gepersonaliseerde trucker cap met naam of tekst naar keuze!