• Lorem ipsum

Gepersonaliseerde cadeaus voor kinderen

Hier zijn alle cadeaus voor kinderen samengebracht. Elk cadeau kan voorzien worden van een naam of een persoonlijke tekst. Gebruik onze editor en maak een leuk en origineel cadeau door er een eigen foto of tekst aan toe te voegen.

Cadeau voor kinderen

Iedereen wordt wel eens uitgenodigd voor een kinderfeestje. Is het niet om een verjaardag te vieren is, dan is het wel voor de communie of een lentefeest. Of waarom niet af en toe zomaar een cadeautje geven? Het is vaak een opgave om een origineel cadeau voor kinderen te vinden. Je vraagt je af waarmee je een kind blij kan maken? Brianto heeft hierop een antwoord door het uitgebreid aanbod van toffe en mooie cadeaus. Zowel voor de allerkleinsten, als voor de grotere kinderen heeft Brianto leuke producten te bieden. Ontdek ze hier!

Groot assortiment 

Leuke cadeaus voor groot en klein. De zachte knuffel met bedrukt T-shirtje kan overal mee gaan slapen. De brooddoos of de houten pennenset is dan weer een praktisch geschenk voor op school, net zoals een geldbeugeltje, of een gepersonaliseerde pennendoos. Bij Brianto vind je een grote keuze aan smartphone hoesjes of iPhone/iPad covers of hoezen. Een origineel gegraveerde usb-stick is tegenwoordig zeer praktisch. 

Een leuke beker met lepel om 's avonds je melk te drinken, een fluitje of je eigen bestek met naam, potloden, balpennen, een spaarpotje of pennenhouder... Je kan het zo gek niet bedenken of Brianto heeft het! Al deze producten zijn te personaliseren met een foto of eigen tekst. 

Ook tal van leuke bedankjes om jouw gasten te verrassen op het einde van het feestje, horen bij ons aanbod. Zo zijn er de snoepdoosjes met boodschap of naam, de sleutelhangers met foto of tekst,... Zelfs een jojo kan je bij Brianto personaliseren.

Gemakkelijk besteld

Een origineel kindercadeau kan je direct online bestellen nadat je het ontwerp heeft gemaakt. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met advies. De designers zorgen voor een perfecte lay-out. We bieden een snelle vlotte levering voor jouw origineel cadeau voor kinderen.

Bij elk cadeau wordt gratis aangepaste cadeauverpakking meegeleverd.