• Lorem ipsum

Een persoonlijk cadeau voor op pensioen

Gaat er binnenkort iemand op pensioen en zoek je een origineel geschenk? Een gepersonaliseerd cadeau met leuke boodschap zal zeker worden gewaardeerd. Lees meer

Op pensioen

Op pensioen gaan? Dat is een nieuwe mijlpaal in het leven die gevierd moet worden. Vaak wordt er dan ook een afscheidsfeestje gegeven. Gaat er binnenkort iemand van jouw vrienden of familie op pensioen? Of wuiven jullie een geliefde collega uit? Dan is een origineel cadeau een goed idee. Hier zal je zeker en vast een gepast cadeau voor een pensioen vinden!

Cadeau ideeën voor pensioen

Wat dacht jevan een gegraveerde vaas of champagneglazen met naam? Ook tal van andere producten in glas, hout en steen kunnen wij graveren met een mooie boodschap. Een gepersonaliseerd kistje met een fles wijn of champagne is een topper! Ook spiegels, gegraveerd met foto en/of boodschap, zijn een populair pensioencadeau.

Kies je liever iets met een bedrukte foto? Dat kan ook! Zo zijn er onze mokken met foto en boodschap, of een fotokader met een leuke foto ter herinnering aan jullie fijne jaren samen als collega's. 

Wens je liever een luxueus cadeau in een mooie geschenkverpakking te geven? Dan kan je kiezen uit één van onze prachtige cadeau sets. Deze sets bestaan uit 2 gegraveerde glazen, met een bijhorende fles wijn, champagne of cava, samen in een chique zwarte geschenkdoos. Het ultieme cadeau om te genieten van de vrije avonden die eraan komen! Bij alle gepersonaliseerde cadeaus hoort ook een schitterende geschenkverpakking. We zorgen voor gratis gebruiksklare geschenkverpakking voor een feestelijk cadeau!

Gemakkelijk zelf personaliseren

In onze online editor kan je onmiddellijk elk product naar wens personaliseren met een boodschap, een figuur of zelfs een foto. Lettertype, kleur van tekst en figuur, de grootte van de foto,... alles kan naar jouw wens gepersonaliseerd worden! Onze designers staan steeds klaar om je te helpen bij het maken van het ontwerp. Samen zorgen we voor het perfecte cadeau om een pensioen te vieren.