• Lorem ipsum

Knuffels met foto of tekst

Op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau bedrukt met jouw allermooiste foto en tekst? Verras dan familie of vrienden met een leuk knuffelcadeau. Bij Brianto vind je een breed assortiment knuffels, voor jong en oud, en in groot of klein formaat.

Gepersonaliseerde knuffels

Geschenken leuk om weg te geven, maar ook om zelf te hebben. Kinderen genieten van deze originele verrassing, en kunnen hun knuffel met eigen naam overal mee naar toe nemen om te slapen. Familie of vrienden kun je een hart onder de riem steken door een persoonlijke boodschap, gedichtje of foto voor het T-shirt van de knuffel te ontwerpen. Ook voor op feestjes hebben wij leuke gadgets om uit te delen als aandenken.

Online bestellen

Je kunt jouw bestelling online plaatsen en eveneens het ontwerp in de editor van maken. De personalisering is naar jouw keuze: foto, naam, kleur van opdruk, monogram design of figuurtje. Er zijn tal van mogelijkheden. Je kan het T-shirtje van de knuffel naast de foto, ook individueel personaliseren, zodat kinderen of vrienden een cadeau hebben met hun eigen naam. Zijn er twijfels bij het ontwerp, dan helpen wij je uiteraard graag verder. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met advies. Voor een perfecte lay-out zorgen onze designers.

Jouw knuffelcadeau is persoonlijk en origineel.