• Lorem ipsum

T-shirts gepersonaliseerd

Je vindt hier de baby of kinder t-shirtjes bedrukt met een naam of een persoonlijke tekst. Gewoon leuk om te dragen maar ook origineel om een vraag of boodschap over te brengen.

Gepersonaliseerd T-shirt

Laat eens een T-shirt bedrukken met eigen foto en tekst. Zeker origineel om iedereen tijdens een kinderfeestje een T-shirtje met eigen naam te geven. Er zijn verschillende mogelijkheden. Letters verticaal geplaatst geeft een mooi effect, maar er is ook keuze genoeg uit grappige en mooie illustraties om mee in het ontwerp te zetten. Het is een leuke blijvende herinnering en tegelijkertijd een bedank cadeautje.

Voor een studentendoop, vrijgezellenavonden, carnavalfeestje of een sportevenement bedrukt Brianto zorgvuldig jouw tekst op elk T-shirt met eigen naam. Ga zelf creatief aan de slag met de editor van Brianto. Verras iedereen met een origineel en uniek eigen ontwerp.   

Zijn er twijfels bij het ontwerp, dan helpen wij je uiteraard graag verder. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met advies. Voor een perfecte lay-out zorgen onze designers.