Een gepersonaliseerd cadeau voor kerst of nieuwjaar

Op zoek naar een origineel kerstcadeau?

Daar is weer de gezelligste tijd van het jaar: het is Kerstmis! We halen onze kerstboom met zijn mooiste versiering boven en versieren ons huis met lichtjes. De familiefeestjes worden gepland, een leuke tijd van samenzijn en lekker eten... en natuurlijk niet te vergeten: het uitwisselen van cadeautjes! Maar wat is dat elk jaar toch een grote zoektocht naar het ideale cadeau voor je broer, je zus, je (schoon-)moeder en -vader,... Je wil bovendien toch graag uitpakken met een uiterst origineel cadeau?! Dan bent u bij Brianto aan het juiste adres. Wij helpen u bij het vinden van een leuk en persoonlijk cadeau.

Cadeaus met foto

Bij Brianto kan u talloze producten laten bedrukken met uw favoriete foto. Zo zijn er de mokken en de keukenschorten, maar ook typische kerstcadeaus zoals de sneeuwbol of een knuffel in de vorm van Rudolf met bedrukt t-shirt  of met een kerstdesign. Nuttige fotocadeaus vindt u ook zeker en vast bij ons, onder andere de onderleggertjes met foto's, een dienblad en de smartphone covers zijn een succes. Een mooie fotoherinnering voor meter of peter voor Nieuwjaar kan in de vorm van een fotostandaard met jullie mooiste foto en een lief tekstje.

Onze collectie gegraveerde producten is ook zeer uitgebreid. Kies uit een gin & tonicglas, een windlicht, een vaas, een snijplank, een wijnkoeler en nog zoveel meer en laat er je beste wensen op graveren! Al het glaswerk wordt onuitwisbaar gegraveerd.

Verder zijn er onze luxueuze cadeausets, zoals het champagne- of wijncadeauset. Deze cadeauset bestaat uit 2 elegante glazen en een fles champagne, cava, rode of witte wijn, samen in een klassevolle zwarte geschenkdoos. Of kies een bierglas of een gin cadeau set in een mooie cadeauverpakking. Een kerstcadeau klaar om af te geven! 

Je kerstcadeau zelf personaliseren

Maak zelf met onze editor een leuke mok met uw allerleukste foto en naam erop. Er zijn verschillende leuke of grappige figuurtjes waarmee u zelf creatief aan de slag kunt gaan. Brianto zal het met zorg bedrukken of graveren, zodat u een origineel cadeau heeft.  Maak uw ontwerp online met de editor of laat onze designers zorgen voor een perfecte layout van uw logo en/of tekst en persoonlijke boodschap. Neem contact op met onze medewerkers en zij staan u bij met advies om het leukste kerstcadeau te creëren!

Een gepersonaliseerd cadeau voor kerst of nieuwjaar
Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »