• Lorem ipsum

Een gepersonaliseerd cadeau voor kerst of nieuwjaar

Weet je niet goed wat voor cadeautje je dit jaar moet geven? Bij Brianto helpen we je graag verder bij de zoektocht naar het perfecte geschenk. Met een gepersonaliseerd cadeau scoor je gegarandeerd. Lees meer

Op zoek naar een origineel kerstcadeau?

Daar is weer de gezelligste tijd van het jaar: het is Kerstmis! We halen onze kerstboom met zijn mooiste versiering boven en versieren ons huis met lichtjes. De familiefeestjes worden gepland, een leuke tijd van samenzijn en lekker eten... en natuurlijk niet te vergeten: het uitwisselen van cadeautjes! Maar wat is dat elk jaar toch een grote zoektocht naar het ideale cadeau voor je broer, je zus, je (schoon-)moeder en -vader,... Je wil bovendien toch graag uitpakken met een uiterst origineel cadeau?! Dan ben je bij Brianto aan het juiste adres. Wij helpen je graag bij het vinden van een leuk en persoonlijk cadeau.

Cadeaus met foto

Bij Brianto kan je talloze producten laten bedrukken met uw favoriete foto. Zo zijn er de mokken en de keukenschorten, maar ook typische kerstcadeaus zoals de sneeuwbol of een knuffel in de vorm van Rudolf met een bedrukt t-shirt met jouw eigen tekst of met een kerstdesign. Nuttige fotocadeaus vind je ook zeker en vast bij ons, onder andere de onderleggertjes met foto's, een dienblad en de smartphone covers zijn een succes. Een mooie fotoherinnering voor meter of peter voor Nieuwjaar kan in de vorm van een fotostandaard met jullie mooiste foto en een lief tekstje.

Onze collectie gegraveerde producten is ook zeer uitgebreid. Kies uit een gin & tonicglas, een windlicht, een vaas, een snijplank, een wijnkoeler en nog zoveel meer en laat er je beste wensen op graveren! Al het glaswerk wordt onuitwisbaar gegraveerd.

Verder zijn er onze luxueuze cadeausets, zoals het champagne- of wijncadeauset. Deze cadeauset bestaat uit 2 elegante glazen en een fles champagne, cava, rode of witte wijn, samen in een klassevolle zwarte geschenkdoos. Of kies voor een bierglas of een gin cadeau set in een mooie cadeauverpakking. Een kerstcadeau klaar om af te geven! 

Je kerstcadeau zelf personaliseren

Maak zelf met onze editor een leuke mok met jouw allerleukste foto en naam erop. Er zijn verschillende leuke of grappige figuurtjes waarmee je zelf creatief aan de slag kunt gaan. Brianto zal het met zorg bedrukken of graveren, zodat je een origineel cadeau hebt.  Maak jouw ontwerp online met de editor of laat onze designers zorgen voor een perfecte layout van jouw logo en/of tekst en persoonlijke boodschap. Neem contact op met onze medewerkers en zij staan je bij met advies om het leukste kerstcadeau te creëren!