• Lorem ipsum

Gepersonaliseerd communie Cadeau

In mei of juni is het vaak een drukke tijd voor kinderen en hun ouders. De communie staat voor de deur! Brianto helpt je om het juiste cadeau te kiezen voor uw gasten of voor de communicant. Lees meer

Communiefeest

Een communiefeest is zowel voor de kinderen als de ouders en familie een dag om te herinneren. Met een uniek gepersonaliseerd communie cadeau wordt het voor iedereen een onvergetelijke dag. Leuke cadeaus voor jong en oud, voor groot en klein. Een cadeau personaliseren met naam en foto of een persoonlijke boodschap is allemaal mogelijk. 

Communie cadeau

Voor onze kleinste communicantjes is de zachte knuffel met gepersonaliseerd T-shirtje een schattig cadeautje. Voor hen zijn er ook leuke cadeaus om mee naar school te nemen zoals een pennendoosje met foto of een houten pennenset met naam. Een heel populair communie cadeau voor kinderen! Ook de brooddoos en een turnzak met naam of foto zal de communicant zeker blij maken. 

Voor de plechtige communicant is er ruime keuze aan gepersonaliseerde iPhone /iPad covers of hoezen. Een origineel gegraveerde usb-stick is tegenwoordig zeer praktisch. Een coole pet voor de stoere jongens of een leuk juwelenksitje voor de lieve meisjes... je vindt het allemaal bij Brianto!

Als bedankje voor meter en peter, oma en opa, zijn de bedrukte fotopanelen een heel populair cadeau. Kies je mooiste communiefoto uit, en plaats er je persoonlijke boodschap bij. Van een trotse meter en peter gesproken! Als bedankje voor je gasten, zijn er dan weer heel wat leuke hebbedingetjes zoals de oortjes in doosje met je foto, de geurkaarsjes met naam, de potloden, de jojo's, de doosjes met snoepjes,... Als dat geen originele manier is om alle genodigden te bedanken!

Mooi ingepakt

Bij mooie gepersonaliseerde cadeaus hoort ook een schitterende geschenkverpakking. We zorgen voor gratis gebruiksklare geschenkverpakking voor een feestelijk cadeau!

Een origineel communiecadeau kan je direct online bestellen nadat je het ontwerp heeft gemaakt. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met advies. De designers zorgen voor een perfecte layout. We bieden een snelle vlotte levering van jouw origineel communie cadeau.