• Lorem ipsum

Sleutelhanger met foto of naam

Iedereen gebruikt wel een sleutelhanger. Dus als je denkt aan een cadeautje voor iemand, dan is een sleutelhanger misschien deze keer wel de juiste keuze. Als je de sleutelhanger nu eens personaliseert met een naam of foto, dan heb je een perfect cadeau.

Geef een persoonlijke sleutelhanger cadeau

Je moet een cadeau hebben voor iemand, maar je weet écht niet wat je moet kopen en dat terwijl die verjaardag al volgende week is. Je zoekt een kleinigheidje, maar wel iets origineels maar hebt echt geen idee wat. Heb je wel eens een sleutelhanger overwogen? Bij Brianto vind je sleutelhangers met foto,een gepersonaliseerde sleutelhanger. Of laat eens een unieke sleutelhanger maken voor je beste vriend Heb je er wel eens gedacht om een sleutelhanger te laten graveren voor je collega die na tientallen jaren trouwe dienst afscheid neemt. Met een sleutelhanger geef je iets kleins maar vaak met heel grote betekenis.

Sleutelhanger met naam

Een sleutelhanger gepersonaliseerd met een foto of naam kun je geven aan iedereen. Aan zowel kinderen als volwassenen, daar is het assortiment ook uitgebreid genoeg voor. Sleutelhanger graveren, of een sleutelhanger met foto in full colour? Het kan allemaal en zo geef je een cadeau een persoonlijk tintje. Vaak worden dergelijke cadeaus zelfs meer gewaardeerd dan iets heel groots en duurs. Juist vanwege dat persoonlijke tintje.

Altijd je kinderen bij je

Overigens wordt een sleutelhanger met naam of met foto ook vaak aangeschaft voor eigen gebruik. Het is immers leuk je kinderen op die manier altijd bij je te hebben in de vorm van een foto op de sleutelhanger. Mensen die hun losse sleutels vaak kwijt raken en besluiten een sleutelhanger te kopen, kiezen ook vaak voor het kopen van een gepersonaliseerde sleutelhanger. Als je er toch een koopt, koop dan meteen ook een fraaie, een persoonlijke.

Ludieke of juist gevoelige tekst

Het enorme assortiment sleutelhangers biedt ontzettend veel mogelijkheden. Sleutelhangers zijn er in allerlei soorten en maten en ze zijn geproduceerd uit verschillende materialen. Van de standaard transparante sleutelhanger met de optie om aan beide zijden een foto te plaatsen tot de sleutelhangers van metaal, plastic of hout. Over hout gesproken, dit materiaal leent zich uitstekend voor de optie sleutelhanger graveren. Bedenk dus maar vast een leuke, ludieke of gevoelige tekst. 

In ruit- of fluitvorm; het kan allemaal

Wie een blik werpt op het gigantische aanbod sleutelhangers, die begrijpt meteen waarom het geven van een gepersonaliseerde sleutelhanger zo bijzonder is. In hout met gravering of van acryl of metaal. Die zo bekende ronde sleutelhangers met foto van je kinderen of je partner. Sleutelhangers in ruitvorm, in de love-uitvoering of een sleutelhanger in de vorm van een fluitje met tekst. Je kunt het zo persoonlijk maken als je wilt, je bedenkt iets guitig of net heel persoonlijk. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Achteraf blijkt vaak dat juist die kleine, persoonlijke cadeautjes voor de ontvanger de meeste waarde hebben. En de prijs van de verschillende sleutelhangers valt reuze mee. Je laat al een sleutelhanger maken voor minder dan een tientje en de meer speciale sleutelhangers blijven qua prijs doorgaans ruim onder de twintig euro. 

Hulp bij ontwerp en design van je sleutelhanger

Nog een groot voordeel is dat de sleutelhangers online en dus snel besteld kunnen worden, zeker als je het ontwerp al in gedachten heeft. Heb je geen inspiratie, bekijk zeker even de ontwerpen van de voorbeeld sleutelhangers. Je vindt vast wel een tekst of ontwerp dat bij je past. Blader ook door de verschillende mogelijke illustraties. Hiermee kan je je sleutelhanger nog dat extra persoonlijke tintje geven. Weet je niet zeker of dat ontwerp wel geschikt is voor op een sleutelhanger? Raadpleeg dan een van onze medewerkers die je van tips en advies kan voorzien en met hulp van de deskundige designers wordt de lay-out altijd perfect en volledig naar wens. Binnen vier dagen na bestelling staat de postbode bij je voor de deur om je unieke sleutelhanger af te leveren en bied je een uniek, persoonlijk of ludiek cadeautje aan. Aan man en vrouw, aan kinderen en ter gelegenheid van een bruiloft, receptie of afscheid.

Voor iedereen en elke gelegenheid

Heb je de sleutelhangers ontworpen en besteld, kijk dan ook eens naar de rest van het aanbod in de webshop. De knuffels, aanstekers, balpennen, boxershorts, puzzels en muismatjes – om maar een piepklein deel van het aanbod aan cadeautjes te noemen- hebben gemeen dat ze niet alledaags en dus uniek zijn en dat de producten worden aangeboden voor een kleine en leuke prijs. Behalve sleutelhangers is het uiteraard ook mogelijk om andere cadeautjes te personaliseren. Alleen voor kinderen of vrouwen? Welnee, een sleutelhanger met dat persoonlijke, extra tintje geef je aan iedereen en voor elke gelegenheid. Met andere woorden: geef eens wat vaker een sleutelhanger weg. Daar scoor je namelijk mee.