Sleutelhanger met foto of naam

Iedereen gebruikt wel een sleutelhanger. Dus als je denkt aan een cadeautje voor iemand, dan is een sleutelhanger misschien deze keer wel de juiste keuze. Als je de sleutelhanger nu eens personaliseert met een naam of foto, dan heb je een perfect cadeau.

Een sleutelhanger als cadeautje

Op zoek naar een leuk en origineel cadeautje? Een unieke, eigen sleutelhanger is leuk voor jong en oud, dus voor iedereen een fijn cadeau. Bij Brianto vindt u een breed assortiment aan mooie sleutelhangers die wij voor u graveren of bedrukken in full colour. Uw foto met tekst, naam, of eigen ontwerp,… Er zijn tal van mogelijkheden. Hiermee kunt u familie en vrienden zeker verrassen.

Om jezelf cadeau te doen is dit ook een ideaal cadeau. Verlies je vaak je sleutel? Wil je graag steeds een foto van je kindje in de buurt? Dan weet Brianto raad! Kies je sleutelhanger en plaats er je favoriete foto of een ludieke boodschap op. Klaar voor de dag!

Groot assortiment

In ons assortiment vindt u uiteraard de gekende transparante sleutelhanger met aan beide zijden uw foto. Maar ook metalen en plastic sleutelhangers met opdruk van uw favoriete foto bieden wij aan in allerlei vormen. Een boodschap brengt u het best over op een houten sleutelhanger met gravering. Altijd leuk en grappig zijn onze sleutelhangers in de vorm van een diertje met bedrukt t-shirtje.

Snel besteld en geleverd

De sleutelhangers kan u direct online bestellen nadat u het ontwerp heeft gemaakt. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met advies. De designers zorgen voor een perfecte lay-out. Uw pakketje wordt reeds binnen de 4 werkdagen geleverd. Wij hebben steeds een grote voorraad sleutelhangers in voorraad, zodat u nooit lang hoeft te wachten op uw bestelling.

Sleutelhanger met foto of naam
Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »