• Lorem ipsum

Mokken met foto, naam of persoonlijke boodschap

Een van de populairste cadeaus of relatiegeschenken met zijn de bedrukte mokken of bekers met foto, naam of tekst. Hier vindt je ze in alle kleuren en maten. Een origineel cadeau binnen handbereik.

Een mok voor elke gelegenheid

Bedrukte mokken of bekers. Ze zijn niet alleen leuk om weg te geven, maar kunnen ook dagelijks gebruikt worden in het huishouden, op kantoor, school of vereniging. Zowel je vrienden als jouw gasten kunnen van koffie of thee genieten terwijl jouw foto met tekst of persoonlijke boodschap te zien is. Niets zo leuk als een tasje koffie drinken terwijl je de leukste herinneringen kan ophalen!

Kwalitatieve mokken

De mokken en bekers zijn van hoge keramische kwaliteit, gemakkelijk in onderhoud, microgolf en vaatwas bestendig. We hebben echter meer dan alleen maar de traditionele keramische mok. Ook de magische verrassingsmokken, de thermobekers, lepelbekers of onze kop en schotels worden door bedrukking een origineel geschenk. Bij Brianto vind je ook mokken met verschillende ontwerpen: van verjaardag- en Valentijndesigns, tot tassen met een oor in de vorm van een hart of een diertje.

Online ontwerpen

Je kan jouw bestelling online plaatsen en eveneens ontwerpen. De levering is snel en vlot en de personalisering is naar jouw keuze: foto, tekst in de gewenste kleur, een figuur. Zijn er twijfels bij het ontwerp, dan helpen wij je uiteraard graag verder. Voor een perfecte lay-out en afwerking van de mok zorgen wij.