• Lorem ipsum

Aanbiedingen

Onze aanbiedingen van deze week! Hier vind je een aantal van onze populaire gepersonaliseerde cadeaus die we tijdelijk in prijs hebben verlaagd. Lees meer

Bij Brianto ben je aan het juiste adres voor de allerleukste aanbiedingen en dit het hele jaar door. Op deze pagina vind je doorlopend een aantal cadeaus in prijs verlaagd.

Populaire cadeaus niet duur

Wekelijks verlagen we tijdelijk, een aantal van onze cadeaus in prijs. Dikwijls de meest populaire van het moment. Zo zorgen we ervoor dat je voor elke gelegenheid steeds kunt kiezen uit een aantal veelgevraagde cadeaus aan een heel voordelige prijs.

Met een gepersonaliseerd cadeau heb je steeds iets unieks in handen. Je hebt de zekerheid dat je een geschikt cadeau hebt gevonden. Je kan dan bovendien hier in deze aanbiedingen categorie nog extra besparen.

Via onze wekelijkse mailing ben je steeds op de hoogte van onze meest recente aanbiedingen.

Vergeet zeker niet dat heel veel van de Brianto cadeaus op zich al heel voordelig zijn. Tal van onze cadeau’s hebben op elk moment een scherpe prijs. Een aanbieding erbovenop kan je gewoon niet aan je voorbij laten gaan.

Let ook op de staffelprijzen. Voor een aantal cadeaus verlagen we de prijs sterk vanaf 2 stuks. En nog veel meer vanaf 4 stuks. Tot 60 % korting kan je zo verkrijgen. De voorwaarde is dat de personalisatie dezelfde is. Super handig als je bedankjes voor communie-, lentefeest of trouwfeest nodig hebt.

Dus staat er een communiefeest op het programma, een trouwfeest of een paar verjaardagsfeestjes bij familie of vrienden? Misschien een babyborrel? Bestel dan nu alvast wat gepersonaliseerde cadeautjes uit deze promotie collectie. Met jouw shopping voordeel.

Zelf je unieke cadeau ontwerpen

Via onze nieuwe online editor is het echt eenvoudig om zelf een uniek cadeau te ontwerpen. Je kan een cadeau met een foto en/of tekst personaliseren.
We zorgen voor een snelle levering aan huis of op jouw gekozen postpunt. Geef je samen met je cadeau ook graag een wenskaartje of verjaardagskaartje af? Geen probleem. Ook een cadeaukaart kan je bij Brianto bestellen. Natuurlijk met je eigen personalisatie. Hoe cool is dat! Geen stress. Niet winkel in en winkel uit. Zelfs niet voor inpakpapier. Bij elk cadeau ontvang je ook een cadeauverpakking van doorschijnende folie of een blisterverpakking met een feestelijke strik. 

Geniet nu van deze speciale tijdelijke promoties.