• Lorem ipsum

Kaarsen met een naam, tekst of foto

Wil je een blijvende herinnering aan een fijne dag, zoals je huwelijk, of bij een doopsel of de communie van je kindje? Dan is een kaars met de naam en datum, en eventueel foto, zeker een goed idee.

Een kaars voor vele gelegenheden

Wil je een persoonlijk én origineel cadeau geven? Dan is een kaars een sfeervol geschenk dat voor elke gelegenheid geschikt is. Ben je creatief? Dan wordt het leuk om zelf met de editor van Brianto een eigen ontwerp te maken met foto, tekst of figuurtjes. 

Door de personalisatie wordt de ambachtelijke waskaars een verrassend cadeau voor een huwelijkspaar, een verjaardag, een doop of communie. Voor een Lentefeest graveren we meestal de geurkaarsjes die verpakt zijn in een transparante geschenkverpakking. 

Als decoratief geschenk is een windlicht met een kaars een schot in de roos. Wil je het huwelijkspaar op een originele manier verrassen? Met onze windlichten, bestaande uit een gegraveerde leisteen en een glazen stolp met gravering, heb je het perfecte cadeau bij!

Ben je op zoek naar een mooie houder voor een theelichtje, gegraveerd of met foto en tekst? Ook dit vind je in onze webshop terug. 

Online bestellen

Dit alles is gemakkelijk te ontwerpen met de editor van Brianto, en direct  online te bestellen. Zijn er twijfels bij het ontwerp, dan helpen wij je uiteraard graag verder. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met advies. Voor een perfecte lay-out zorgen onze designers.

Een mooie kaars of een ander origineel cadeau, bij Brianto zorgen we ervoor!